2777
2789
عنوان

عکاسی عقد

206 بازدید | 18 پست

سلام.. من برا عقدم رفتیم عکاسی چن تا عکس گرفتیم

اما فقد یکیشو برای قاب انتخاب کردم چون بیشتر نمیخواستم

ولی دوس داشتم عکسای دیگه ای هم که گرفتیم داشته باشم تو گوشیم اما نداد

ینی باید حتما برا قاب یا البوم باشه اینجوری عکسارو نمیفرسته برام‌؟🥺

چی بگم؟

وا مگه میشه

فایلشو ازش بگیر

ی خانم بد اخلاق که عاشق شوهرشه 😌❤️اگه مامان بشم یه کاغذ میچسبونم در اتاقم مینویسم هروقت بغل لازم داشتی من اولین نفرم که بغلت میکنم البته در صورت خونه نبودن بابات🤭🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا مگه میشه فایلشو ازش بگیر

فقط  اونایی ک   روتوش میکنن از عکاسی بیرون میدن 

معمولا نمیدن مگر اینکه 

پوال بیشتر بدی یا  دوستت باشه

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

فقط  اونایی ک   روتوش میکنن از عکاسی بیرون میدن   معمولا نمیدن مگر اینکه&nbs ...

من عکس خام هم گرفتم ازشون

حتی عکسای یهویی هم پول گرفت آزمون بیشرف

ی خانم بد اخلاق که عاشق شوهرشه 😌❤️اگه مامان بشم یه کاغذ میچسبونم در اتاقم مینویسم هروقت بغل لازم داشتی من اولین نفرم که بغلت میکنم البته در صورت خونه نبودن بابات🤭🦋