2777
2789
عنوان

بچه ها اینا چیه توی کابینت ام کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 23 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیله نیس؟ نرمه  ازین پروانه ها خونتون پرواز  نمیکنه

نه هروز تمیز میکنم یه روز رفتم خونه مادرم برگشتم دیدم اینجورشده فقط توی یه روز خیلی ریزه 

~《 یه دنیای انفرادی》~
کابیت ام ام دی اف  بعد با دست فشارشون میدم پودر میشه

خب احتمالا از پیلهش خارج شده 

تز این پروانه های ریز تو خونتون نیست 

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿
خب یعنی اون حشره یا حیوون که توش بوده رشد کرده اومده بیرون حالا میره جاهای دیگه کابینتات بازم تخم می ...

آخه هروز کابینت هامو چک میکنم اولین باره

نمیشه فهمید چه حشره ایه؟

~《 یه دنیای انفرادی》~
نه اصلا  والا هنگ کردم اول صبحی😓

خب  اگه حشره ای چیزی باشه میبینی حتما هیچی نیست نگران نشو 

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿