2789
عنوان

رژیم لاغری

155 بازدید | 2 پست

سلام به همه

الان داشتم پیامهارومیخوندم یکی گفت لباس اینترنتی خریده هنوزبه دستش نرسیده

منم پارسال خریدم ولی وقتی آووردتنگ بودبااینکه سایزبالاخواسته بودم

حالاتصمیم گرفتم لاغربشم اون اندازم بشه😅😅😁😂

فعلا۱۰کیلوکم کردم۱۰کیلودیگه هم کم کنم انشاءالله،لباسه برام گشادمیشه لازمم نیست🤣🤣🤣🤣🤣🤣

رژیمم هم کالری شماری هستش

هدف:دقت درخریدهای اینترنتی😜😜😜😜

عدوسبب خیرشده

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

عزیزم 😁 یه رژیم هست به اسم فستینگ شنیدم خیلی خوبه حتی تو خبرگزاری یورو نیوز که برا اروپا هست هم نوشته بود طی تحقیقاتی که شده مشخص شده از همه رژیم ها سالم تر و نتیجه بخش تر بوده چون خیلی راحته و همه چیز میتونی بخوری . فقط پروتئین رو باید بیشتر بخوری که بدنت دچار عضله سوزی نشه . رژیمش به این صورت هست که مثلا از ساعت ۸ شب دیگه نباید هیچی بخوری تا ۸ صبح یا ۱۰ صبح . اینجاش دو دقیق نمیدونم ولی میدونم جز آب نباید چیزی بخوری . ولی بقیه روز هرچی بخوای میتونی بخوری . کامنت ها رو میخوندم خیلیا گفته بودن ما سالهاست این رژیم رو داریم و اصلا به چشم رژیم بهش نگاه نمی‌کنیم چون واقعا اذیت کننده نیست و شب میخوابی صبحم بیدار میشی تا کارا رو انجام بدی شده ده و ده صبحانه میخوریم . ساعت هاش قابل تغییر هست دست خودته که از چه ساعتی تا چه ساعتی گرسنه بمونی .

لطفاً درخواست دوستی ندین دوستان🙏🏻
عزیزم 😁 یه رژیم هست به اسم فستینگ شنیدم خیلی خوبه حتی تو خبرگزاری یورو نیوز که برا اروپا هست هم نوش ...

منم همینطوری کم میکنم۸به بعدچیزی نمیخورم تا۸صبح

بعدش کالری مجاز:وزن×۲۰-۲۰۰

۱روزهفته فست:یعنی نصف کالری مجاز

۱روزهم فست که میشه کامل گرفت یا۴۰۰تاکمترخورد

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷