2777
2789
عنوان

کیا توخونه همیشه تنهان

1110 بازدید | 47 پست

شوهرم صبح میره سرکار نمیاد تا شب  شبم که میریم بیرون میره تو قیافه یه حرفی میزنه که دعوا بشه برگردیم

منم بجز گوشی سرگرمی ندارم یا همش خوابم  اجازه بیرونم ندارم ارتباطم با فامیل نداریم ماهی یبار میریم خونه مامانم اینا به شوهرم میگم دارم افسرده میشم میگه همینجا واسه خودت حال میکنی مشکلت چیه مگه آخه اینم شدحال کردن؟؟؟

حقو ولش ادب فداش

چرا اجازه بیرون نداری؟ 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

چرا اجازه بیرون نداری؟ 

لابد دستور شوهر نامحترم هست باتوجه به تعریف هایی که کرده

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیزاره کلافه شدمه   منم دختر اجتماعی هستم توخانواده ی شلوغی بودمه اینطور سخته برام هرچقدر صحبت میکنه باهاش فایده نداره چه بامهربونی چه با جدیت 

حقو ولش ادب فداش
باهیچ دوستیم نمیزاره حرف بزنم بفهمه زنگ میزنه بهشون میگه زنگ نزنین بهش 

تقصیر خودته از اول به همه چی گوش دادی نشستی ببینی چی میگه اجازه میده یا نه،اونم بیجنبه احساس میکنه رئیس زندانه 

لابد دستور شوهر نامحترم هست باتوجه به تعریف هایی که کرده

واقعا مسخرس.. منم تنهام ولی برم بیرون شوهزم کار نداره 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

ببین متاسفانه یه سری از رفتارا توی دوره نامزدی قابل تشخیصه اینکه طرف شکاکه بد دل اجازه نمیده خودت تنها بیرون بری اجازه نمیده بهت آدم اجتماعی باشی با بقیه مراوده داشته باشی رفت و آمد بکنی اینا رو تو دوره نامزدی به راحتی میشه فهمید حالا یا شما نفهمیدی یا اگرم فهمیدی دلت نخواسته که بهش اعتنا بکنی احتمالاً با این حرف خودتو گول زدی که من می‌تونم عوضش بکنم همه آدما عوض میشن نمی‌دونم الان دیدش اینجوریه نمی‌دونم به من حساسه و فلانه و اینا اما دو دسته آدم تا وقتی که توی قبر نرن و روشون خاک نریزی عوض نمیشن یه آدمای خسیس هستند و یکی هم آدمایی هستند که بددل و شکاکن اجازه نمیدن شریک زندگیشون دست و پا دراز بکنه هیچ جایی دست و پاشو خرد می‌کنن این دو تا آدم خیلی خطرناکن چون عملاً آدمو به فسیل تبدیل می‌کنن از بین می‌برند

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

آژان جان  اینطور نیست من اصلا جلوش کم نمیارم من یکبار میخوام زندگی کنم نمیتونم بزارم ببینم شوهرم داره جوونیموازم میگیره هیچی تو سرش نمیره اصلا قانع بشو نیست

حقو ولش ادب فداش
ببین متاسفانه یه سری از رفتارا توی دوره نامزدی قابل تشخیصه اینکه طرف شکاکه بد دل اجازه نمیده خودت تن ...

عزیزم تو نامزدی اینطور نبود خودشو پشت نقاب قایم  کرد من تو نامزدی و عقد همه جا میتونستم برم

حقو ولش ادب فداش
عزیزم تو نامزدی اینطور نبود خودشو پشت نقاب قایم  کرد من تو نامزدی و عقد همه جا میتونستم برم

ببین اگه الان بچه نداری قانعش کن ببرش پیش مشاور روانشناس و باهاش صحبت بکن که این موضوع رو باید حل بکنه اما اگه دیدی اهمیت نمیده تا آخرین روزی که زندگی قراره این روال باشه به نظر من جدا شو فکر نکن موضوع خیلی ساده‌ایه عملاً اون تو رو زندانی کرده الان یه خورده جوونی حوصلت سر نمیره میای نی نی سایت نمی‌دونم خودتو با گوشی سرگرم می‌کنی فکر ۱۰ سال و ۱۵ سال دیگه رو بکن چه جوری می‌خوای توی خونه بمونی به فسیل تبدیل میشی

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...