2777
2789
عنوان

بالا آوردن بچه

679 بازدید | 39 پست

بچه ها دخترم داره بالا میاره بعدازظهر بادام خاکی خورد شبم شام آبگوشت داشتیم دوست داشت خیلی خورد الان  ازساعت 3 هر نیم ساعت یه بار بالا میاره شربت اندانسترون دادم شربت روهم بالا آورددوباره شربت رو بدم یا نه اگه دوباره بدم بازم بالا میاره  شما میگین ویروسه یا از خوردن زیاد اینجور شده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا هیچی بهش نده ، آب اگه خواست یه مقدار اب ولرم بده بخوره. احتمالا ویروس باشه چون اگه غذا بود همون یه بار که بالا اورد دیگه تموم میشد. این بالا اوردن پی در پی ففط با امپول ضد تهوع خوب میشه ، پسر منم همین بود حدود یه ماهه قبل

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

ابگوشت برای شام خیلی سنگینه خصوصا که میگی زیاد خورده ، شاید بعدش هم زود خابیده غذا رو معدش سنگینی کرده اگر اینطور باشه بالا بیاره خوبه معدش خالی بشه بهتره تا اینکه ناراحتی گوارشی بگیره ، 

چیز دیگع ای نخورده ؟ ابریزش بینی یا تب نداره؟ به بادوم حساسیت نداره ؟ 

ویروس لعنتی  پس منم گرفته بودبعدش اون خوب شدن گرفتم سه روزمنوبستری کردن  اسهال هم داره ش ...

دقیقا پسر منم با خیلی ببخشید استفراغ علایم بیماریش شروع شد یه روز بعدش اسهال شدید شد.‌ ۲ بار بردیم دکتر، سرم و امپول که بهتر شد 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃