2777
2789
عنوان

بیماری افسردگی

141 بازدید | 7 پست

دوستای نی نی سایتی عزیزم من در مورد علائم افسردگی نیاز به راهنمایی دارم

بنده یه خانم بیست و شش ساله هستم که از کودکی تحت فشار و مشکلات زیاد بودم جا نمیشه اینجا بگم

الان هفت ساله ازدواج کردم مشکلاتم بیشتر شده و حالم بدتره یه پسر سه سالم که خیلی بازیگوشه 

چندساله حس میکنم افسرده هستم ولی دکتر نمیرم نمیخوامم بقیه بفهمن 

علائمم ۱-اصلا تمایل به خروج از خونه ندارم پیش اومده که هفته ها پامو از خونه بیرون نذاشتم

۲-از انجام امور روزمرم فرار میکنم و همیشه کارامو به تعویق میندازم یا انجام نمیدم

۳-چیزای زیادی برای خوشحالی ندارم بخاطر بارداریم و شرایط اقتصادی ناگهانی‌ درسم نصفه موند پسرمو بابتش تو دلم سرزنش میکنم و گاهی که اذیتم میکنه ازش فرار میکنم حوصلشو ندارم الان بخاطر نصفه موندن درسم نمیتونم کار کنم و جدا شم مجبورم تن به خفت تحمل خیانت مکرر شوهرم بدم

۴-از پیدا کردن دوست جدید و صمیمی شدن و اعتماد کردن به ادمای‌جدید‌ بشدت بیزارم

۵-حس‌میکنم زشت و ناکافی هستم 

۶-گاها افکار خودکشی دارم برای تنبیه کردن اطرافیانم اما تاحالا اقدامی نکردم بازم بخاطر‌ پسرم چون حقشه مادر داشته باشه

۷-مشکل خواب دارم کم خوابی شدید شبا اصلا نمیخوابم پاهامم همش تکون میدم اروم نیستم 

۸-تمایل به مصرف شیرینی‌جات و پرخوریم دارم 

بنظرتون اوضاعم خیلی‌ خرابه و باید برم دکتر یا بیخیالش شم؟

تعداد رای : 6
نظرسنجی
افسرده هستم
6
100%
افسرده نیستم
0
0%

همه این علائم من هم  دارم 

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

بروتراپی اگ شرایظ شوداری

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچه سریع تر برو دکتر ک نری گنده تر میشه،منم مثل تو بودم اول،بعد دیگه نمیتونستم حتی از تختم بلند شم،خیلی بد،بیوشیمی مغز بهم میخوره ک همچین میشه و حتما باید دارو بخوری تا میزونش کنی

خسته تر از خسته:/

بیماری های روحی الان واقعا زیاد شده تو جامعه 

چون زندگی واقعا سخت تر شده 

مقایسه کن الان و قدیم؟

قدیما دانشگاه مهم نبود خرید خونه و ماشین و پوشیدن لباس های متنوع و منزوی شدن تو خونه نبوده 

مردم صبح تا شب تو کوچه با همسایه ها دردودل میکردن 

مشکلات بود ولی اینقدر زیاد نبود

پس مهم این نیست که تشخیص بدیم تو افسرده ای یا نیستی و برای مشکلت اسم بذاریم 

مهم اینه که تو کارایی انجام بدی که هر روز حالت بهتر از دیروزت بشه 

ورزش مراجعه به مشاور استفاده از مکمل ها و ویتامین ها 

رفتن به مسافرت و بازار و پیاده روی 

خوندن کتاب فیلم کمدی تماشا کردن مشغول کاری شدن 

کار کردن  نمازخوندن دعا کردن مثبت اندیشی  و و و ........همشون میتونن حالت بهتر کنن 

برو روانپزشک به هیچکسی هم نگو میری، فوقش مجبور شدی بگو یکم بیحالم میرم دکتر ازمایش بنویسه

ولی عزیزم حتما برو به خودت و بچه ت رحم کن

درسته مادر بالاسرش میخواد ولی یه مادر سالم میخواد اینجوری فقط شما بهش ضربه میزنی و متوجه نیستی

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...