2777
2789
عنوان

دوس دارم برم سرکار اما

87 بازدید | 6 پست

قبلا شاغل بودم، همسرم توی مراسم خاستگاری تاکید کرد ک تنها خط قرمزش کارکردنه زنه میگه ک زن ظریفه نباید روش فشار بیاد، اینم نمیگه ک حتمن باید توی کار خونه بیست و عالی باشی سخت نمیگیره، الان خودم خستم از توی خونه موندن همه چی روی مخمه دوس دارم شاغل باشم هردفعه هم ک مطرح میکنم میگه نه و فلان، مادرشوهرم شاغله همیشه میگه ک بخور و بخاب تا عرج و قربت بیشتر باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه هنر یاد بگیر تو خونه کار کن 

گلدوزی برزیلی، مکرومه بافی، نقاشی روی کفش، گلدوزی روی جین، عروسک سازی، طراحی روی سرامیک و ماگ،ویترای روی ظروف شیشه ای، نقطه کوبی روی ظروف، خیاطی، طراحی پارچه و روسری و سال، طراحی لوگو و بنر و کارت ویزیت، ....

اینا به ذهنم رسید

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/

وددوای مادرشوهرت راس میگه. بچه داری؟ من شاغل بودم کارمند دولتی.  ولی الان دیگه پول کارمندی ارزش،نداره.بچه ام تو مهدها دچار اضطراب شد. الان از،اردیبهشت دیگه استعفا دادم نمیرم سرکار. راحت شدم. دیگه،مریض نمیشیم خدا رو شکر. کار خونه به حد کافی زیاده

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم