2777
2789
عنوان

جراحی دندان عقل

107 بازدید | 8 پست

وای خیلی استرس دارمممممممم

فردا دندون عقل پایین سمت راستمو جراحی میکنن 

عکس سه بعدی گرفتیم گفتن ب سینوس برخورد میکنه

خیلی نگرانمو میترسم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭از ترسش یه هفتس خواب وخوراک ندارم

درد داره؟

اذیت کنندس؟؟؟؟؟؟

خداروشکر دندون پایین. پایین از بالا دردش کمتره. نترس راحت میشی

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

خداروشکر دندون پایین. پایین از بالا دردش کمتره. نترس راحت میشی

آخ کشیدنی نیسا 

جراحیه 

دوتا دندون عقل بالارو کشیدم اصلا درد نداشت

الان فقط نگران دندون عقل پایینم که تو لسه هسش و فقط یه تیکش از لسه دراومده 😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخ کشیدنی نیسا  جراحیه  دوتا دندون عقل بالارو کشیدم اصلا درد نداشت الان فقط نگران دندون ...

مال من نهفته نهفته بود اصلا درد نداشتم دکترم میگف تا 3 روز نمیتونی حرف همون شب عملم فقط حرف زدم😂

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

خوشبحالت

دکترت خوب باشه هیچیت نمیشه گلم ترست طبیعیه ولی بعد عملت و ریکاوری کلی میخندی به این روزات