2777
2789

طلبکار نداریم اما خواهر مادرمون یکی شده 😂😂😂بخصوص این ماه از همیشه بی پول تر بودیم سر یه وامی 

الان موجودی کارتم 18 تومنه اما امیددارم بالاخره خودم خواستم ک اینجوری بشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما وضعمون ب ظاهرخوبه ولی پراز قسط و چک و بدهی😭😬 فقط خدا ازوضعمون باخبره ....خدابزرگه ناامیدنشو،بالاخره درست میشه، اینم یک یا دوسال سختی ...میگذره

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
زندگی متوسط دارم .قسط و اجاره و بدهی ندارم .ولی رفاه کامل هم نیستیم

ماهم میگذره با دوتا بچه کوچیک ولی همش ذهنم درگیر کار همسرم و درگیر بدهی هاش ..همیشه فکر میکنم بی عرضه س بااینک اجاره نمیده ولی خونه هم نداریم

یه ماشین نداریم بریم یه سفر. اطرافیان هم فکر میکنن یه تومان دو تومان. راحت میگن چرا نمیخرین. نمیدونن ...

ما که در به در دنبال وام هسیم خونه بسازیم ولی حتی جایی هیچ وامی نمیدن 

یه ماشین نداریم بریم یه سفر. اطرافیان هم فکر میکنن یه تومان دو تومان. راحت میگن چرا نمیخرین. نمیدونن ...

ماهم اوایل ماشین صفر داشتیم همسرم تهش فکر فروشش بود باهاش کار کنه فروخت و الان یه پراید ۸۰داریم 

ما که در به در دنبال وام هسیم خونه بسازیم ولی حتی جایی هیچ وامی نمیدن 

وام گرفتن کار حضرت فیله.ما هربار کلی سپرده گذاشتیم بانک .وقت گرفتن وام که شد ضامن های عجیب غریب خواستن نتونستیم جور کنیم