2777
2789
همه حرفاتون درست  تازگی فهمیدم بیشتروابستشم تاکه دوست داشتن

وابستگی بهتر از دوس داشتن محار شدنیه که 

شما میتونید قطعا قوی باشید

و نزارید از حریم هایی که دارید فراتر بیاد پررو میشن مردا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من غلط کردم باهاشون تو یه ساختمونم؟توعم همینطور؟😐 خانواده خوبی هستن ولی یطوری شوهرم بهشون وابسته‌س ...

نه من جدام اتفاقامن پیش بابام اینایه ساختمونم ولی اینقدموقع دعواگنداخلاق میشه وبیمحلی میکنه همه میفهمن بهش 

من غلط کردم باهاشون تو یه ساختمونم؟توعم همینطور؟😐 خانواده خوبی هستن ولی یطوری شوهرم بهشون وابسته‌س ...

دقیقا 

من که از غلط کردن گذشته 🥴🤔☹️

یعنی اینقدر از وابسته بودن شوهرم خسته شدم که باعث شده ازشون متنفر بشم

گاهی با خودم میگم اینا اینقدر بد نیستن که من تا این حد ازشون متنفرم 

ولی تقصیر شوهرم و خودشون هست که اینقدر به هم میچسبن که حال آدم رو بد میکنه

نه مسافرت دوتایی داریم

تفریح اونام باید باشن 

کل مسولیت و مشکلات اونا رو دوش شوهر منه

هر چی هم دعا  میکنم مستقل بشیم خدا جوابمو نمیده

دقیقا  من که از غلط کردن گذشته 🥴🤔☹️ یعنی اینقدر از وابسته بودن شوهرم خسته شدم که باعث شده ا ...

تو منی یا من توعم؟😐تازه من با این تفاوت که میتونیم مستقل شیم ولی به علت وابستگی نمیریم😂گیری افتادیما 

منم گاها با خودم میگم انقدرم بد نیستن ک من بزرگشون کردم باز میبینم عه همسرم انقد بیشتر از من بهشون محبت میکنه کلا متنفر تر میشم

همسرمم آدم خوبیه خداروشکر ولی باز اگه یکم تعادل برقرار میکرد بد نمیشد همش میخواد بهشون نشون بده که با زن گرفتنم توجهم به شما بیشتر شده:|

تو منی یا من توعم؟😐تازه من با این تفاوت که میتونیم مستقل شیم ولی به علت وابستگی نمیریم😂گیری افتادی ...

وااااای دقیقا همینطوره

چند وقته قبل گفت آماده باش میخوام بریم مسافرت منم گفتم که ان شاء الله دو تایی گفت مامان و خواهرم باهامون باشن گفتم کی میشه یه مسافرت دوتایی بریم گفت هر وقت مامانم مرد 😧😧

قبل از عید اون یکی خواهرش که متاهل هست گفت بیاین بریم مسافرت گفتم نمیام با اونا باورت میشه جه جنگی راه انداخت تا یک هفته خونم تو شیشه بود اینقدر بهم استزس وارد کرد که اخرش کارم به بیمارستان کشید

اصلا اسم خانواده اش رو بیارم میشه شمر

اخلاق خوب زیاد داره ولی لین وابستگی باعث شده اون اخلاق ها به چشم نیاد

جالبه خواهراش مدام میگن دختر خوبه پسر میره دنبال زنش یادی ازت نمیکنه بارها جلوی من گفتن

در صورتی که شوهر من بدون مامانش و خواهر اش دق میکنه واقعا

وااااای دقیقا همینطوره چند وقته قبل گفت آماده باش میخوام بریم مسافرت منم گفتم که ان شاء الله دو تای ...

همینطوره والا خل شدن این شوهرا هم اصلا آدم میمونه چی بگه 

گاهی اوقات تصمیم میگیریم یه دور ساده بریم بیرون بزنیم با یه تعارف سمی یکیشون ک خیلی گیره رو میاره کارد بزنی خونم نمیاد. میگم بهش بگم این رفتارشو باز میگم خدار خوش نمیاد خانوادشن🥲

میگم ک مثلا کمتر وابسته باش بعد میگه من همینم ک هستم😐منم لج میکنم و هزارتا حرص دراری، تا اخرش میاد منت کشی ک همینه که هست در واقع نباید باشه ولی باز همون آش و کاسس

روز اول ک ج مثبت داده بودم خاهرش گفت ما بهم خیلی وابسته‌ایم خانوادگی، اون لحظه بچه‌گی کردم ن‌‌..دم بهش ولی الان ک دو سال بزرگتر شدم همش روزی یه فحش بهش تقدیم میکنم🪨😂