2777
2789
عنوان

کیسه آب.... یه لحظه بیاین لطفا🥺

248 بازدید | 47 پست

ميگما شما میدونید آبریزش چطوریه؟

ماما ب من گفت حواست باشه آبریزش نداشته باشی ولی من ازش نپرسیدم علائمش چیه(آبریزش کیسه آب)

بعد من امروز دقت میکردم دهانه واژنم خیسه ولی اینطوری نیست ک لباس زیرمم خیس بشه ولی اگ اون خیسی ب لباس زیرم برسه خشک بشه سفیده مثه ترشح 

ولی وقتی دست میزارم مثه آبه و دهانه واژنم خیسه

این مربوط ب کیسه آبه یا فقط ترشحه

همش این طوری نیست یعنی گاهی کاملا خشکه و گاهی هم خیسه ولی نمیدونم ترشحه یا آب 

لطفا اگ میدونید راهنماییم کنید

ترشحه

اب کیسه ی آب یهوییه میاد

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اینا ترشحات واژن

برای اینکه بفهمی کیسه ابت هست یا نه اول برو رستشویی خودتو تخلیه کن 

بعد ی نوار بهداشتی بذار اگه یهو ی اب داغ ازت اوند نوار بهداشتی خیس شد بدون کیسه ابته اگه رنگ اب سبز زرد یا سیاه بود بدون نی نی پی پی کرده سریع باید بری بیمارستان

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍

والا من کیسه ابم ک سوراخ شد سرپا بودم یهو در حدی ریخت‌ معذرت میخام از پاهام شره کرد اینجوری ک شما میگی نیس راحت میشه تشخیصش داد

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
عزیزم اینا ترشحات واژن برای اینکه بفهمی کیسه ابت هست یا نه اول برو رستشویی خودتو تخلیه کن  بع ...

ببین اگ یکم راه برم یا فک کنم یکم سرپا باشم بعدش ک چک میکنم فقط یکم دهانه واژنم خیسه ولی خودم حس نمیکنم چیزی بیاد ازم ولی دست میزارم خیسه

البته به یه چیزی هم دقت کردم اگ ادرار داشته باشم بیشتر این طوره ولی اصن حس نمیکنم چیزی ازم خارج بشه ها باید حتما دست بزارم تل بفهمم