الان همتون میایید میگید برو خوشحال باش ما چی بگیم ک چسبیدن بهمون و فلان. ولی من میگم هرچیزی اعتدالش خوبه. مگه ما ب غیر پدر و مادرامون کیارو داریم؟ تو این دوره زمونه مگه با کیا رفت و امد داریم؟ هرچی ک بخوای برعکس میشه ، من خیلی گرم و صمیمی هستم ولی جایی ک اومدم کاملا برعکسن ک بعدها متوجه شدم از بچگی بین بچه هاشون فرق گذاشتن و همسرم ب شدت دلخوره ازشون و الانم دیگه یه جورایی کلا گذاشتشون کنار. کلا خیلی زیاد و مفصل جریاناتشون. ولی دلم میگیره ک خودم ب درک بچه هام…. کسی ندارن محبت کنه کسی ندارن از ته قلب دوسشون داشته باشه.
یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدونه اینکه بدونیم آخرین بار بوده🥲🥲🥲
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب عشقم ما نگیم بیخیال و تو هی فکرکنی و حرص بخوری چی میشه؟؟؟ اونا فرقی میکنن؟؟ قطعا نه این ف ...
اخه نمیدونید ک اذیتم میکنن خیلی. شوهرم بچه اول اهل و عاقل برعکسش برادرشوهرم یه ادم بیخود . بعد اون بیکار علاف از ما میخواد بگیره ب اون بده . همش باهامون درگیر میشن اصلا هم نمیریم نمیاییم . شوهرم میکه باز تو میگی اشکال نداره پدر و مادرن . این پذر و مادر از دشمن بدترن
یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدونه اینکه بدونیم آخرین بار بوده🥲🥲🥲
معمولا اینجوریه که اگر بچه رو دوست داشته باشن نوه هم دوست دارن ولی تو به بچه هات یاد بده به مادر بزر ...
ببین من همش احترام گذاشتم بچه هامم با محبتن. ولی خستم از این شرایط. از بی کسی تنهایی. خستم . اگه مارو کسی نمیخواد چرا خدا مارو افرید؟ ک از افسردگی بمیریم
ببین من همش احترام گذاشتم بچه هامم با محبتن. ولی خستم از این شرایط. از بی کسی تنهایی. خستم . اگه مار ...
چرا اینجوری فکر می کنی تو محبت کن تو عشق هدیه کن تو محبت یاد بده وجود تو باعث عشق و محبت بقیه بشه. دیگران دلشون بخواد تنهایی هاشون رو با تو پر کنن. یکم روحتو قوی و مستقل کن
اینو باید شوهرت مدیریت کنه و پول اینا نده که اون خرج الکی کنه
پول نمیده ک ببین همسرم شرکت زد با اعتبار خودش مدرک خودش تجربه ۱۰ ساله خودش خریت کرد برادر علاف بی تجربه بی مدرک ( دیپلمه) شریک خودش کرد…. از هموناول خودشو زنش پررو بازی دراوردن ب مشکل خوردیم جدا شدیم سهمشونم دادیم . الان پدرشوهرم کاسه داغتر از اشه . هر سری میخوان ب بهانه ایی مارو تیغ بزنن. شرکت با مدرک و تجربه شوهرم دیشب زنگ زده اره بیا شرکت رو بفروش سهم برادرت بده…. شوهرم گفت شرکت بفروشم؟ مگه با مدرک اون بوده؟ اصلا اینقدر نفهمن، شوهرمم گفت شما دخالت نکنید همینو ک گفت بست شوهرمو ب فحش و ناسژا. واقعا ازشون خسته اییم اینکه بی دلیل همیشه ما محکومیم دلمون ب درد میارن
چرا اینجوری فکر می کنی تو محبت کن تو عشق هدیه کن تو محبت یاد بده وجود تو باعث عشق و محبت بقیه بشه. د ...
کسی نداریم باورت نمیشه خواهر…. من صبح تا شبم خودمم و خودم و بچه هام. فقط مادرم بهم زنگ میزنه و تمام. از بچگی تنها بودم و بی کس و درادامه هم همین. شانس حقییت داره متاسفانه