2777
2789

بچه ها باشگاه نمیتونم برم بچم هشت ماهشه خیلی وابسته است بهم 

۱۲ کیلو اضافه دارم از بعد زایمان 

فقط تو خونه مثلا بتونم ورزش کنم یا برقصم 

توروخدااا بگین رژیمی دمنوشی ورزشی ادویه چیزی هر هفته ای یک کیلو یا ده روزی یک کیلو کم کنم

چیکار کنم ک اشتهام کم بشه؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی تو منی منم مثل تو ام بچه نه ماهه دارم اضافه وزن بارداری مونده روم😥😥😥باشگاه هم نمیتونم برم بچه ها دایم باید دنبالش باشم نیوفته کلی خستگی رو تنمه دوست دارم بخوابم ولی خیلی میخورم خیلی

کاربر ۹۵ هستم 

منم افتضاح چاق شدم ده کیلو اضافه وزن دارم ، دیروز رفتم دکتر تغذیه با خودم عهد بستم که یا رژیم میگیرم لاغر میکنم یا میمیرم ، چون طاقت این چاقی لعنتی ندارم وزنم هفتاد😓

دربه در همیشگی ، کولی صدساله منم ، خاک تموم جاده هاس جامه ی کهنه ی تنم ، هزار راه رفته ام ، هزار زخم خورده ام ، تا تو مرا زنده کنی هزار بار مرده ام . لطفا برای شفای چشمای پسرم ، و ساخت خونه ام صلوات بفرستید ، ان شاء الله که خیرش به خودتونم برگرده🙏

من همه تجربه هامو توی چند سال رژیم در اختیارت می ذارم

اول اینکه همیشه آب به اندازه کافی بخور، صبح ها تو آب‌جوش مقداری پودر دارچین بریز و بخور نیم ساعت بعد صبحانه

به هیچ وجه برنجو تو وعده شام نخور 

منم افتضاح چاق شدم ده کیلو اضافه وزن دارم ، دیروز رفتم دکتر تغذیه با خودم عهد بستم که یا رژیم میگیرم ...

قدتون ؟

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
قدت چنده؟

صدوپنجاه هفت

دربه در همیشگی ، کولی صدساله منم ، خاک تموم جاده هاس جامه ی کهنه ی تنم ، هزار راه رفته ام ، هزار زخم خورده ام ، تا تو مرا زنده کنی هزار بار مرده ام . لطفا برای شفای چشمای پسرم ، و ساخت خونه ام صلوات بفرستید ، ان شاء الله که خیرش به خودتونم برگرده🙏
قدتون ؟

صدو پنجاه هفت

کالری کل هفته رو حساب کن.

دو روز ۵۰۰ کالری بخور، و فست بگیر.

بقیش بین روزا هفته تقسیم کن.

آخر هفته هم مثلن عادت دارین فست فود بخورین بخور که استپ نشی به عنوان چیت میل. 

ورزش هم یوتیوب یا آپ یا اینستا مثل پیج shojafit بردار یه برنامه بنویس ورزش کن.

نور خدا که بسته شد به میله و علمی که اثبات نکرد این شکست.