2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سوالت چیه ؟

مدتی بود یه غم بزرگی رو دلم سنگینی میکرد که خدای عادل سبکترش کرد اون تتمه شم خدا حل میکنه و میدونم که درست میشه 🥰😍خدایا هزاران بار شکر 🤲🤲🤲🤲 اذان صبح حیات بخش 🌿خدایا به امید تو 😻💥اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

من بوتاکس ابرو پیشونی کردم

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
من 

خب بین من فردا عصرمیخوام بزنم...پنج شنبه عروسی دعوتم...مراقب بعدش چیت؟ تا پنج شنبه ورم و قرمزیش میره و رفع میشه خط اخمم؟؟

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..
من بوتاکس ابرو پیشونی کردم

خب بین من فردا عصرمیخوام بزنم...پنج شنبه عروسی دعوتم...مراقب بعدش چیت؟ تا پنج شنبه ورم و قرمزیش میره و رفع میشه خط اخمم؟

سوالت چیه ؟

خب بین من فردا عصرمیخوام بزنم...پنج شنبه عروسی دعوتم...مراقب بعدش چیت؟ تا پنج شنبه ورم و قرمزیش میره و رفع میشه خط اخمم؟

خب بین من فردا عصرمیخوام بزنم...پنج شنبه عروسی دعوتم...مراقب بعدش چیت؟ تا پنج شنبه ورم و قرمزیش میره ...

من بوتاکس نکردم ژل زدم .ژل تا یک هفته دوم داره اما ترم وحشتناک نه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
من بوتاکس نکردم ژل زدم .ژل تا یک هفته دوم داره اما ترم وحشتناک نه 

منم فردذ میخوادژل بزنه واسم...یعنی ورمش جوری نیست ک مشهودباشه و تابلو باشه واسه عروسی؟؟

خب بین من فردا عصرمیخوام بزنم...پنج شنبه عروسی دعوتم...مراقب بعدش چیت؟ تا پنج شنبه ورم و قرمزیش میره ...

تا پنج شنبه که اثر چندانی نمیکنه مراقبتشم تا دو روز رو به کمر بخواب اصلا رو صورتت نخواب تا ۲۴ حموم نرو و تا یه هفته با اب داغ حموم نکن همین 

کدوم قسمت و میتوای تزریق کنی مثلا لب نمیره تا پنجشنبه

ولی پیشونی اینا ورم نمیکنه

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
منم فردذ میخوادژل بزنه واسم...یعنی ورمش جوری نیست ک مشهودباشه و تابلو باشه واسه عروسی؟؟

اگر خیلی کم بزنی نه مشخص نمیشه اما اگر گونه هاتو و لباتو بزنی چرا مشخص هست مال منو که همه فهمیدن 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

من پزشكم كارم تزريق ژل و بوتاكسه بله ورم و قرمزيش ميره اما تا پنج شنبه اثر نميكنه بايد زودتر ميزديد