2777
2789
عنوان

نی نی یار شب

270 بازدید | 29 پست

نی نی یار شب 

کاربر🙂تا به دل دریا زنم تعلیقش کردید 

تاپیک زده بود واسه مردم فلسطین دعا کنید چون یک کاربر بدون دلیل گزارش زد شما هم متاسفانه تعلیق کردید دوست ما رو 

دوستم میگه چطور بعد من اینقدر مشابهه من تاپیک زدن نی نی یار تعلیق نکرد اونها رو مگه چی گفتم که به ناحق تعلیق بشم 

خواسته به شما بگم کاربری ش برگردانید چند بار هم درخواست داده ولی کاربری ش برنگشته 

لطفا برگردانید 

کاش کسی که علکی گزارش میزد رو تعلیق میکردید 

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش

ممنوعه دیگه بحث میشه کاربریا میترکه 

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تاپیک برای فلسطین زدم به ثانیه نکشید تعلیقم کردن اونوقت یه تاپیکایی زده میشه آدم شرمش میاد 

دقیقا 

خودم به بچه م اجازه نمیدم صفحه گوشیم نگاه کنه گاهی که نی سایت هستم بسکی نوشته های رکیک هس تعلیق م نشدن 

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش
ببخشید چطوری میشه تاپیکارو حذف کرد؟

سرچ کن لینک حذف تاپیک که صبح تا ساعت ۲ هست صفحه اولش بخون 

ببخشید چطوری میشه تاپیکارو حذف کرد؟

البته باید لینک تاپیک خودت رو به لینک حذف تاپیک بعدش بفرستی

والا من نی نی یار حلالش نمیکنم بخدا حق ناس رو گردنش کاربری پنج ساله ی منو بدون دلیل البته بخاطر بحث با یکی که به معلمان دانش آموزان مدارس دولتی توهین کرد و منم از اونا دفاع کردم ، تعلیم کرد ، نی نی یار بخدا اون دنیا یقتو میگیرم✋

دربه در همیشگی ، کولی صدساله منم ، خاک تموم جاده هاس جامه ی کهنه ی تنم ، هزار راه رفته ام ، هزار زخم خورده ام ، تا تو مرا زنده کنی هزار بار مرده ام . لطفا برای شفای چشمای پسرم ، و ساخت خونه ام صلوات بفرستید ، ان شاء الله که خیرش به خودتونم برگرده🙏