مثلا به عنوان مثال یکی از بستگان من حدود 400 گرم طلا داره بعد از طرفی دندوناش افتاده و چندتا ازشون سیاه شدن. اونم دندون های جلو بعد میگه پول ندارم درستشون کنم بعد شوهر همین خانوم یه پراید قراضه مدل 80 داره که دائم خرابه و خرجش میکنن. حالا چند وقت پیش من بهش گفتم خب چه اشکالی داره یه دونه از النگو هاتو بفروش دندونات درست کن اینجوری هم زشته هم خودت اذیت میشی یه بار داشت از دست خرابی ماشین می نالید گفتم به خدا من چندبار برا خاطر خونه و ماشین خریدن طلاهامو فروختم تو هم اگه نصف طلاها و بفروشی میتونی یه ماشین بهتر بخری که تو راه نمونیم. حالا رفته گفته دیلان چشش دنبال طلاهای منه به هر ترفندی میخواد کاری کنه من طلاهامو بفروشم در صورتی که خدا شاهده من فقط خیرشو میخوام
طرف میناله اگر از ناله اش خوشت نمیاد پیشش نشین با بحث رو عوض کن ولی تا ازت نظر نخواسته راهنماییش نکن
روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران
اون خودش اسکل نیست میدونه طلا داره وقتی دوس ندارع بفروشه و فرهنگش این جور هست بنظرت نیاز گفتن تو هست فکر کردی بگی میگه وای مرسی من فکر خودم نرسید 😐
دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید
[QUOTE=318079346]خوب نباید این حرفارو میزدی قبول کن اسم حرفات دخالته طرف میناله اگر از ناله اش خوشت نمیاد پیشش نشین ...[/QUOTE واقعا باید دیگه کمتر پیشش بشینم
آخه از بستگان درجه یکمه. همش میاد حرف میزنه. اگه نمیخاد نظر بدم خب چرا میاد میگه
ببین بخت گفتم خوشت نمیاد تو مجلسش نشین
یا بحث رو عوض کن
یا پاشو برو
اما طرف اگر نظرت رو بخواد میگه فلانی به نظر تو چیکار کنیم؟؟؟ انوقت تو هم راهنماییش کن
روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران