2777
2789
عنوان

خانوما بیاین یه لحظه

35 بازدید | 4 پست

شما هم موهاتونو رنگ میکنید آسیب میبینن؟ من موهامو مش کرده بودم دو سال پیش اونم بدون رنگ مو، مو هام از اون موقع سوخته انگار. هی موخوره میگیره، وز میشه. البته الان مو های خودم که در اومدن سالمن. اما اون موهای مش شدم سوختن. هر روغن یا لوسیونی هم زدم بهتریناشو. فایده نداشت. اگه کسی موهاشو رنگ میکنه و مشکلی براش پیش نمیاد، میشه بگه باید چیکار کرد؟ ممکنه اشتباه از آرایشگر باشه یا نه کلا رنگ مو ها رو خراب میکنه؟ 

منم سه سال پیش دکلره کردم خیلی موهام اسیب دید

بعدشم رنگ هم گذاشتم موهام خیلی خشک میشه و موخوره داره

ارگان...ماسک مو...سرم مو و..... هم استفاده میکنم ولی ب بعضی موها رنگ سازگاری نداره بنظرم

منم سه سال پیش دکلره کردم خیلی موهام اسیب دید بعدشم رنگ هم گذاشتم موهام خیلی خشک میشه و موخوره داره ...

حالا من فقط مش کردم روی رنگ طبیعی موهام اینجوری شد. اگه رنگ میکردم حتما موهام پودر شده بودن تا حالا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا من فقط مش کردم روی رنگ طبیعی موهام اینجوری شد. اگه رنگ میکردم حتما موهام پودر شده بودن تا حالا

الان من موهام رنگ نداره ی موقع هایی انقد دلم میخواد رنگ کنم موهامم بلنده ولی خب داغون میشه😢

الان من موهام رنگ نداره ی موقع هایی انقد دلم میخواد رنگ کنم موهامم بلنده ولی خب داغون میشه😢

حیف منم دوس دارم رنگ و مشو. اما موهام کشش ندارن انگار