2821
2789

چرا سزارین نمیشه؟

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه من کامل کامل کامل امده بود تو لگن چون خونه ما پله زیاد داشت اما دهانه رحم سفت بود وکاملا بسته بعد ۱۲ ساعت درد قلبش گرفت وسز اورژانسی شدم ولی فامیلمون ۳ روز درد کشید طبیعی زایمان کرد

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
بچه من کامل کامل کامل امده بود تو لگن چون خونه ما پله زیاد داشت اما دهانه رحم سفت بود وکاملا بسته بع ...

الان بچتون بهتر هستش ، این فشار ها بعدها عوارضی برای بچه نمیاره ،خطرناکه

بهتون آمپول فشار زدن

الان بچتون بهتر هستش ، این فشار ها بعدها عوارضی برای بچه نمیاره ،خطرناکه بهتون آمپول فشار زدن

۳ تا امپول فشار زده بود اره خداروشکر ۳ روز بستری بود بعد مرخص شد الان ۵ سالشه ماشالله

۳ تا امپول فشار زده بود اره خداروشکر ۳ روز بستری بود بعد مرخص شد الان ۵ سالشه ماشالله

وای خدا این دکترها هرجور شده میخوان طبیعی بچه را به دنیا بیارن ،چقدر مادر و بچه را زجر میدهن😭

وای خدا این دکترها هرجور شده میخوان طبیعی بچه را به دنیا بیارن ،چقدر مادر و بچه را زجر میدهن😭

اگه پول داری خصوصی به راحتی سز انجام می ده

جواب کاربرای باتجربه نی نی سایت در این مورد رو میتونی با کلیک روی لینک زیر ببینی. من سوالت رو اونجا نوشتم.

https://kidiba.ir/content/6hz93v1tba

تو سایت ‌Balenj.com میتونین سوالتون رو بپرسین و جواب کاربرهای باتجربه نی نی سایت رو ببینین.