2777
2789
عنوان

لکه قهوه ای میبینم

90 بازدید | 8 پست

سلام خانوما من ۳ روز مونده بود به پریودم مهمانی رفتم یه گن خیلی تنگ پوشیدم وقتی برگشتم لکه قهوه ای کم رنگ دیدم چن بار دیروز رفتم آزمایش بارداری دادم مثبت بود الان میرم دستشویی بعد از اینکه خودمو خشک میکنم لکه قهوه ای میبینم باز روی شلوارم اصلا چیزی نیس اردیبهشت هم یه سقط داشتم ۶ سال پیش هم زایمان زودرس که بچه ام مرد اگه تجربه مشابه دارید ممنون میشم باهام به اشتراک بزارید

استراحت مطلق باش فردام برو دکتر بهت شیاف پروژسترون بده در مورد تاپیک آخرم اگه چیزی میدونی ممنون میشم بگی

پسر نازم میشه  پیش خدا دعا کنی این نینی برامون بمونه و صحیح و سالم بیاد بغل منو بابایی قربون قد بالات برم که نشد  بیایی بغلمون من میدونم جات پیش خدا از آغوش من بهتره قشنگم مامان خیلی  دوست داره اینو همیشه  یادت باشه منتظر م باش یه روز میام پیشت مامانی.....هیچکس از نبرد زندگی زنده بیرون نیومده پس سخت نگیرید!!!!!!!!!!!!!امیر محمدمن 6ماهه تو شکمم ایست قلبی کردو رفت پیش خدا  ...یک نفر رفت که همه جانم بود🖤 🖤🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.