2777
2789
عنوان

بدون هماهنگی سرزده رفتن خونه کسی اصلا نمیپزیرم خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 25 پست
صداشونو صبط کن ب شوهری بگو جمع شون کنه درخانه ت رو قفل کن نیان و اینکه وقتی خانه کثیفه باز نک ...

بدبختی من همینه خجالت میکشم روم نمیشه یه بارم گفتن جلو همه منظورم داماداشونه گفتن هر وقت میام پایین همیشه ظرف نشسته داری برو به کارت برس اینقدر درلم پر شد اه کشیدم حالا از درد داره میمیره معلومم نیست کی بمیره  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر دیگه خسته ام چندین سال همینن درستم نمیشن دعا میکنم عروس گیرشون بیاد پارشون کنه

برات مهمه. شخصا اتقدر اعتماد بنفسم زیاده که هر کسی هرنظری داشته باشه و اتتقاد منفی و با غرض کنه اصلا برام‌مهم نیست . خونه حریم خصوصیه . هرطور دوس داری زندگی کن . نقطه ضعف نده و از حرفای پشت سر ناراحت نشو و واکنش نداشته باش. اینجور باشی ترک میکنن رفتار بدشون رو

درو قفل کن کم محل باش بهشون بزار اینقد بگن جونشون دراد

از هر کاری ایراد میگیرن میگن ما عادت نداریم قفل کنیم ما خونه مادرشوهرمون زندگی میکنیم در قفل نمیکنیم نمیگن که مادر شوهرمون خوبه یا خواهرشوهر ندارن فقط بلدن ایراد بگیرن

چن بار قفل کردن شر درست کردن برام 

برات مهمه. شخصا اتقدر اعتماد بنفسم زیاده که هر کسی هرنظری داشته باشه و اتتقاد منفی و با غرض کنه اصلا ...

اره خیلی بی محلی میکنم دیگه سعی میکنم کم تر برم خونشون اعصابم اروم تره حالا هرچی بخوان بگن 

میگن باید عروس بیاد کار مادرشوهرو کنه درحالی که چن تا خواهرشوهر دارم هروزم خونشونن همشم بچه هاشون کثیف میکنن همیشه باید میرفتم کارشونو بعد این که برن مرتب میکردم میومدم خونمون دیگه یه ساله برام مهم نیست دیگه کم تر میرم 

اره خیلی بی محلی میکنم دیگه سعی میکنم کم تر برم خونشون اعصابم اروم تره حالا هرچی بخوان بگن  می ...

با هر فرهنگی و هر آداب خانوادگی ، هر فرد خودش باید رفتارش رو مدیریت کنه هرطور صلاحه و درتوانتون هست باید کمک کنی نه اینکه فشار کاری به خودت تحمیل کنی

از هر کاری ایراد میگیرن میگن ما عادت نداریم قفل کنیم ما خونه مادرشوهرمون زندگی میکنیم در قفل نمیکنیم ...

بزار بگن عجب مگه قراره اونا هر کاری کردن تو هم بکنی؟ چ گناهی کردی نزدیکشونی،ول کن مدل خودت ک راحتیت بیشتره زندگی کن هر کیم بدش اومد بیاد،،،بگو تایم استراحتمونه بچه م خواب نره بعدش اذیت میکنه،یا هرررر چی اصلا اهمیت نده کی چی میگه،،منم یه مدت ک بچه م کوچیک بود راه به راه میومدن شاغلم بودم و بابت بهم ریختگی خونه واقعا معذب میشدم کم محلی کردم یه مدت دیگه اومدنشون کمتر شد

بزار بگن عجب مگه قراره اونا هر کاری کردن تو هم بکنی؟ چ گناهی کردی نزدیکشونی،ول کن مدل خودت ک راحتیت ...

اینا اصلا درک ندارن حتی اگه نیان خواهرشوهرام با تلفن خبر میدن که امروز رفتم خونشون این جوری بود نمیگه تازه ناهار خوردن یا..  هر وقتم خونم مرتبه اصلا داخل نمیاد از دم در هرچی بخواد میگیره میره

از هر کاری ایراد میگیرن میگن ما عادت نداریم قفل کنیم ما خونه مادرشوهرمون زندگی میکنیم در قفل نمیکنیم ...

منملنگه تو بودم ک زسم قفل در نداریم

چن باری شر ب پا کردن منم بستمو محل ندادم الان یاد گرفتن در میزنن باز میکنم براشان

آتو دادی دستشون میدونن از شر ب پا شدن میترسی 

یجوری باش ک اونا بترسن ک یه وقت شر به پا نشه