2777
2789
عنوان

ویروس جدید و عفونت شدید

576 بازدید | 29 پست

بچه ها من از این ویروس جدید گرفتم ۱۷ روزه ترکیدم ۵ بار دکتر رفتم صد مدل دارو خوردم پنی سیلین زدم آنتی بیوتیک خوردم هیج تغییری نکردم شدیدا سرفه میکنم و سینوس هام بشدت عفونت کرده گوشامم کاملا گرفته و کیپه این حجم عفونت رو تو عمرم ندیدم 

چیکار کنم کسی راهی بلده دارم جون میدم دیگه 😭😭😭😭😭😭

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندتا عناب ده پونزده تا مثلا با دو تا سیب چارقاچ گن با دوسه لیوان آب بذار بجوشه بردار ازش روزی چند لیوان بخور. عسل هم اضافه کن به لیوان

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

من آزیترومایسین خوردم یک دوره خوب شدم گلوم وحشتناک عفونت کرده بود لوزه هام سفید شده بودن🤦‍♀️

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

وای پسر منم امروز چند بار سرفه کرد مریض نشده باشه جایی نرفتیم اخه تا یه مغازه برای خرید همین ولی صبح همسایه تو راه پله دیدم دخترش ماسک داشت سرفه کرد نکنه از اون گرفته

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

فقط سرم شستشو از داروخونه بگیر از بینی بکش بالا از دهن خارج کن روزی سه چهر بار بعد به جونم دعا میکنی

خطر ناکه نره تو مخش خوبه 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

بخار بده سرت سبک شه .تو ابش برگ اکالیپتوس بریز

انجام دادم اینم 

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام