2821
2789
عنوان

با همچین فردی ازدواج میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2597 بازدید | 74 پست
خودتم میگی کار میکرده،ینی مال قبله،بعدشم کار عار نیست شغل بدی ام نداشته  روستا هستن هم فقط برا ...

قطعا که توی روستا زندگی نخواهند کرد ولی ....

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلومه.... من باشم افتخارم میکنم بهش 

اون که بله واسه خود منم این آقا به شدت قابل احترامه چون با سختی و امکانات محدود به شدت تلاشگره و پر تلاش

قطعا که توی روستا زندگی نخواهند کرد ولی ....

ولی نداره،معلومه پشتکارش قویه،من بودم با افتخار بله رو میدادم😄

نارنگی‌پوست‌کندن‌آسونه ؛ یکیوپیداکنین‌براتون‌اناردون‌کنه .   سالیوان‌هستم(ورژن‌کوچولوش)'                                         عاشق‌شعر،کتاب،فیلم‌و‌رمان .                                             یه‌صلوات‌مهمونم‌می‌کنی؟💜 
اون که بله واسه خود منم این آقا به شدت قابل احترامه چون با سختی و امکانات محدود به شدت تلاشگره و پر ...

برای زندگی اینجا نظر خواستن اشتباه هست چون من تو یه خانواده ای زندگی کردم ک این چیا برام مهم نیست یکی براش مهمه اولیت ها فرق داره 

چی بگم؟ 
نه بدلیل اختلافات فرهنگی شاید الان اونقدر مهم بنظر نرسه ولی بعدا خیلی مهم میشه نه به دلیل لوکیشن ...

دقیقا منم اینو میگم 

اون آقا به شدت واسه خود منم قابل احترامه

نه بدلیل اختلافات فرهنگی شاید الان اونقدر مهم بنظر نرسه ولی بعدا خیلی مهم میشه نه به دلیل لوکیشن ...

یچیزی رو دقت نمی‌کنید 

میگه پسره باهوشه

آدم باهوش درگیر اختلاف فرهنگی نمیمونه

ولی ازون ور معیارهای دختره و تحصیلات دختره یه شرایط هوشی خوشبینانه متوسط رو به تصویر میکشه که بخوایم روراست باشیم واقعا در حق پسره باهوش ظلمه زندگی با همچین دختری

خانم آقای دکتر
برای زندگی اینجا نظر خواستن اشتباه هست چون من تو یه خانواده ای زندگی کردم ک این چیا برام مهم نیست یک ...

بله درست میگید

دقیقا منم اینو میگم  اون آقا به شدت واسه خود منم قابل احترامه

احترام سرجاشه و قابل قبول

باید بیشتر بررسی بشه

که چقدر خانوادش روش تاثیر گذارن

احتمالا طرح هم هنوز نرفته

خود دوره طرح یه استرس مضاعفه

تو رابطه هم باشی دیگه سخت تر میشه

احترام سرجاشه و قابل قبول باید بیشتر بررسی بشه که چقدر خانوادش روش تاثیر گذارن احتمالا طرح هم هنو ...

نه طرح نرفته هنوز

بله تصمیم سختیه و واقعا باید بیشتر بررسی کنه

یچیزی رو دقت نمی‌کنید  میگه پسره باهوشه آدم باهوش درگیر اختلاف فرهنگی نمیمونه ولی ازون ور مع ...

لزوما اینجوری نیست که کسی که باهوشه درگیر اختلاف فرهنگی نمیمونه،آی کیو خیلی ربط مستقیمی به رفتار احساسی فرد نداره

اگه مشاوره خواستی بگو 1 ساعت رایگانه

دوستان من باکسی که قصدش ازدواجه حرف میزنم بعد بهم گفت بیچاره دخترداییت داشت دختر خالتو سرگرم میکرد تو بتونی با من تلفنی حرف بزنی گفتم آره بعد شوخی کرد گفت تو خرابکاری میکنی همش بعد من گفتم عشقم من خراب کاری نمیکنم بعدگفت بدتر ازاین که با پسرا حرف میزنی بعد من گفتم من فقط با تو حرف میزنم این چه حرفیه بعدگفت من منظورم از دید خانوادت بوده این حرفش طبیعه؟؟

منم دیروز کلی پیام بهش دادم گفتم اگه خیلی برات مهم بود رسمی میومدی جلو تا زیر نظر خانواده هامون حرف میزدیم تا از دید خانوادمم نخوای بگی من پسر بازی می‌کردم گفتم هر تصمیمی دوست داری بگیر بعد دیدم دیشب پیام داد 

بچها وقتی پیام میده چجوری رفتار کنم. اصلا دیگه قربون صدقش نرم چیکار کنم ؟؟؟

باهاش چجوری رفتار کنم قبلا خیلی قربون صدقش میرفتم 

لزوما اینجوری نیست که کسی که باهوشه درگیر اختلاف فرهنگی نمیمونه،آی کیو خیلی ربط مستقیمی به رفتار احس ...

وقتی به ایکیو ربط پیدا کنه به مدیریت روابط مرتبط میشه

خود آیکیوشم تحملش آسون نیست

فک کن هرچی میگی طرفت لزوما زود نمی‌فهمه

مثل تو عمقو نمیبینه

سطحی نگره

عامیه 

اینا خیلی دردناکن تو رابطه

خانم آقای دکتر
یچیزی رو دقت نمی‌کنید  میگه پسره باهوشه آدم باهوش درگیر اختلاف فرهنگی نمیمونه ولی ازون ور مع ...

و کسی که پرستار میشه لزوما کم هوش تر از یک پزشک نیست

برآیند رفتارها و تصمیمات اون آدم مهمه

2825
2823
2791
2779
2792