2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

✅ آبان پر خبر برای استخدامی‌های آموزش و پرورش

1️⃣ دومین تکمیل ظرفیت آموزگاری برای جذب ۱۷۰۰ نفر:

🔹 ظرفیت آموزگاری برای جذب ۱۷۰۰ نفر در دستور کار آموزش و پرورش قرار دارد.

🔹 این ۱۷۰۰ نفرکسانی هستند که در مصاحبه رد شده‌اند اما در آزمون علمی امتیاز بالایی آورده بودند و از  تکمیل ظرفیت اول جا مانده‌اند.

2️⃣ تکمیل ظرفیت دبیری در راه است:

🔹 در آزمون دبیری 22 هزار نفر باید جذب میکردیم که 15 هزار نفر جذب شدند که ظرفیت باقی مانده را موافقت گرفتیم که تکمیل ظرفیت برگزار کنیم.

🔸 توجه: تکمیل ظرفیت دبیری برای کسانی هست که در آزمون دبیری مرداد ۱۴۰۲ شرکت کرده اند، جزئیات نحوه برگزاری فعلا مشخص نیست.

3️⃣ بهمن و اسفند امسال بازهم آزمون داریم! برای آموزگاری و دبیری و هنرآموزی:

🔹حالا یا بهمن ماه دفترچه میاد و آزمون در اسفند ماه، یا اسفند دفترچه میاد و اوایل اردیبهشت آزمون

🔹 به دستور رئیس جمهور، تامین نیروی آموزش و پرورش 1403، در بهمن و اسفندماه امسال انجام می‌شود. (یعنی آزمون دبیری و آموزگاری: اینکه باهم برگزار شوند یا مثل نیمه اول امسال جداگانه باشه فعلا معلوم نیست)

🔸 علت برگزاری آزمون در پایان سال چیست؟ فرایند جذب را امسال انجام می‌دهیم تا شاهد تأخیر در تکمیل معلمان کلاس‌های درس نباشیم.

4️⃣ 30 هزار نیروی خدماتی جذب می‌شوند:

🔹 برخی مدارس از نیرو‌های خدماتی خود در شیفت عصر نیز استفاده می‌کنند اما به زودی 30 هزار نیرو جذب و این مشکل رفع خواهد شد.

🔹 اجازه استخدام نیروی خدماتی خارج از کانال سازمان استخدامی ممنوع است!

5️⃣ امسال باید آزمون استخدام مربی پرورشی برگزار شود:

🔹 جذب ۲۰ هزار معلم به صورت چند مهارتی (ترکیب پرورشی و تربیت بدنی) خواهد بود

🔹 مراحل اولیه استخدام 20 هزار نفر برای آزمون پرورشی انجام شده است و امسال باید آزمون استخدامی برگزار شود.

🔹تا پایان سال مصاحبه و گزینش انجام و این مربیان برای سال تحصیلی 1403 آماده می‌شوند.

🔸 مربیان امورتربیتی (و همچنین تربیت بدنی) مشاوران و مراقبان سلامت آماده جذب باشند!

🔸 احتمالا در آبان ماه یا آذرماه دفترچه آزمون پرورشی منتشر خواهد شد.

🟣 پک‌ ویژه آموزگاری-شروع مطالعه 👈 اینجا 👉

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

بانک منابع استخدامی دبیری و پرورشی👇

@TRbankdabiri

بانک منابع استخدامی آموزگاری 👇

@TRbankAmozegari

کانال آمادگی مصاحبه و گزینش 👇

@TRbank_Mosahebe

کانال نومعلمان (قبول شدگان ۱۴۰۲) 👇

@TRbankpodman

🔹🔸🔹🔸

✅ آبان پر خبر برای استخدامی‌های آموزش و پرورش 1️⃣ دومین تکمیل ظرفیت آموزگاری برای جذب ۱۷۰۰ نفر: ...

ممنونم عزیزم 

ولی من نتونستم کانال رو پیدا کنم تو ایتا

هیچی از هیچکس بعید نیست