2777
2789

سلام من یه پسر سه ساله دارم تا الان ارایشگاه نبردمش هردفعه داداشم که امده موهاشو کوتاه کرده.. موهاش صاف و نرم هرچی اصرار میکنم بریم ارایشگاه میگه نه.. میگم بستنی و.. میخرم راضی نمیشه.. شما تجربه داشتین چی کار کنم؟؟ 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

پسر من5 سالشه

همیشه پدرش موهاشو درست میکنه

آخه همسر من بلده

من خودم دوس ندارم ببرم آرایشگاه

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ارایشگاه کودک ببرینش ماشین داره و اسباب بازی سرش و گرم میکنن

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
منم پسرم سه سالشه و از یه سالگی بردم..ترجیحا ببرش ارایشگاهایی ک صندلی ماشینی دارن و براش سرکرم کنندس ...

بردم سر اونم ننشست اقاهه هم اینقد بدخلق بود 😕از صدای ماشین موزر فکر کنم بترسه

پسر من5 سالشه همیشه پدرش موهاشو درست میکنه آخه همسر من بلده من خودم دوس ندارم ببرم آرایش ...

اینم فقط داییش که بیاد اونم بزور 

منم تا پنج سالگیش خودم درست میکردم الان دیگه میره 

من خودمم درست بلد نیستم اونروز یکم با قیچی زدم ترسیدم خراب بشه😕

داداشم که کوچیک بود از آرایشگاه میترسید، هربار مامانم دوست بابام و خانومش رو شام دعوت میکرد تا سر شا ...

نمیدونم چرااا اینطورن میگه بریم بعد میریم تا دم ارایشگاه میگه نه.. به بهونه خوراکی هم نمیره

نمیدونم چرااا اینطورن میگه بریم بعد میریم تا دم ارایشگاه میگه نه.. به بهونه خوراکی هم نمیره

برعکس داداشم، دوتا پسرم عاشق آرایشگاهن. کوچیکه 1سال و 9ماهشه

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و ال محمد