2777
2789
عنوان

شنبه جواب پاتولوژی میاد😔

16030 بازدید | 61 پست

تا اونموقع من سکته میکنم از استرس راه حلی دارین؟گرچه پزشک سونو که نمونه برداشت گفت شک نکن بدخیمه،کسی بوده دکتر بگه بدخیم بعدا جواب پاتولوژیش خوش خیم بیاد؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه دکتر صریحی...توکلت به خدا باشه 

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...
چه دکتر صریحی...توکلت به خدا باشه 

گفتم شاید سرما خوردم اینجور شده گفت نه من کارم اینه دستگاههام پیشرفته ن کاش هیچی نمیگفت زندگیم زهر لعنت بهش جز خودم خانواده مم داغونن😔

گفتم شاید سرما خوردم اینجور شده گفت نه من کارم اینه دستگاههام پیشرفته ن کاش هیچی نمیگفت زندگیم زهر ل ...

عجب آدمیه... همچی آدمی احتمالا حرفشم درست نیست... خانوادتو اروم کن دختر چیزی نشده که

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...
من چن سال پیش ندول تیرویید داشتم اما دکتر گفت تا نمونه برداری نشه نمیشه فهمید خوش هست یا بدخیم ،خودش ...

عزیزم مال من میکروکلیسفیکاسیون هست و لنفودهای بغلش هم کلسیفیکاسیون😔