2777
2789
عنوان

درمان بوی بددهان

934 بازدید | 22 پست

سلام دوستان عزیز،یه راه حل عالی وساده برای بوی بددهانی که ناشی ازسردی معده س دارم براتون.چای زنجبیل هستش،فوق العادس حتماامتحان کنید،البته سیاه دونه وعسل هم خیییلی عالیه ولی چون مسلماخیلی ازماهاتوان خریدعسل اصل رونداریم بنظرم زنجبیل میتونه هم کارسازباشه هم کم هزینه

هرروزبعدازهرسه وعده غذازنجبیل روبریزیدتوی یه ظرف یاتوقوری وبذاریددم بکشه وعطرى آزادانه بعدبریزیدتولیوان وبخورید.البته اگه دوس داشتیدمیتونیدبانبات بخورید،بنظرم واقعامعجزه میکنه نه تنهامون بددهان روبرطرف میکنه بلکه حتی بوی دهان روهم خوشبومیکنه.

عزیزانی هم که عسل خوب دارن میتونن یک واحد سیاهدونه روبکوبن وبلافاصله بادوواحدعسل مخلوط کنن وبعدازغذایه قاشق بخورن.خواص بینظیرسیاهدونه وعسل روتوگوگل سرچ کنید،بایه تیرهزارنشون بزنید.

امیدوارم بدردتون خورده باشه❤️

.کاربری خودم وزنداداشمه🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما امتحان میکنم.دیگه خودمم بوی دهنمو متوجه میشم

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

حتما امتحان میکنم.دیگه خودمم بوی دهنمو متوجه میشم

مطمون باش نتیجه میگیری عزیزم،حداقل ده روزمصرف کن بعددفعات روکم کن،ولی انقدخوبه که همون یکی دوروزاول نتیجشومیبینی

.کاربری خودم وزنداداشمه🥰

ببخشید عزیزم من از کجا متوجه بشم دهنم بو میده یا نه  خودم که متوجه نمیشم 😑 چطوری بفهمم دهنم ...

خواهش میکنم گلم،حتمابونمیده که متوجه نمیشی.ولی بنظرم به مادرت یاخواهرت یاکسی که باهاش راحتی بگواگه دهنم بومیده بهم بگین.

.کاربری خودم وزنداداشمه🥰

نمیدونم چطوری متوجه شیم بوی دهن خودمونو من میگم اینا که بو میدن حتما خودشون نمیدونن  نمیدونم& ...

آره خیلیامتوجه نمیشن ومتاسفانه خبرنگاران که درمانش کنن بایداطرافیانشون بهشون بگن یه جوری که ناراحت نشه

.کاربری خودم وزنداداشمه🥰

خواهش میکنم گلم،حتمابونمیده که متوجه نمیشی.ولی بنظرم به مادرت یاخواهرت یاکسی که باهاش راحتی بگواگه د ...

خب چندبار از مامانم پرسیدم میگه نه بو نمیده 

ولی میخواستم بدونم روش خاصی نداره متوجه شیم