2777
2789

کسی سراغ داره دکتر زنان خوب متخصص باشه و کاربلد ۱ ساله تحت درمانم و وقتیم باردار شدم خارج رحمی شد احساس میکنم دکترم نمیتونه درمانم کنه بااینکه ازشم راضی بودم ولی بارداریم که اینجوری شد دیگه نمیخوام برم پیشش

دکتر خوب میخوام تو اصفهان که نوبت دهیش خوب باشه دیر به دیر نباشه و مشکلما حل کنه تنبلی دارم نفر به نفر هم ویزیت کنه نه چن تا باهم

🤍بذار خوده خدا برات بچینه...خدا خیّر مطلقه...منم مادر میشم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تنبلی با پیاز درمانی و روغن مالی رفع میشه خودم انجام دادم طب سنتی برید زودتر جواب میده دکتر مح ...

تبلی دارم که لتروزول خوردم و بارداریم خارج رحمی شد مشکل لوله و اینا نداشتم بدون عفونت ولی الان که لولما ترمیم کردن و جنینا دراوردن فک کنم برم عکس رنگی چیزی شده باشه خیلی میترسم از بارداری بعدی و میخوام تحت نظر یه دکتر خوب باشم .چون سابقه دارم نمیتونم ریسک کنم

دکتر ناصرخسروانی عااالیه مطبش 4باغ بالاس برای هرشخص هم 15-20دقیقه وقت میذاره نوبت دهیش هم ممعمولا دو ...

سابقش خوبه یعنی باتجربس و باهاش نتیجه میگیرم نمیخوام وقتما هدر بدم میخوام هرکی هس فقط باتجربه باشه و باردار شم

[QUOTE=318042288]سابقش خوبه یعنی باتجربس و باهاش نتیجه میگیرم نمیخوام وقتما هدر بدم میخوام هرکی هس فقط باتجربه باشه و ...[/QUO

تو مطبش خییلی شنیدم که با مشکلات خاص تحقیق کردن و اومدن پیشش و وند نفر هم میگفتن بعد تز سالیان ساا که بچه دار نمیشدن اومدن اینجا بازم از بیماراش بپرس 

اللهم صل علی محمد وآل محمد
تبلی دارم که لتروزول خوردم و بارداریم خارج رحمی شد مشکل لوله و اینا نداشتم بدون عفونت ولی الان که لو ...

خودتون بهتر میدونید اما منم بهم گفتن باید یه سال دارو بخوری تا ببینیم چی میشه رفتم طب سنتی سر 2ماه باردارشدم البته من پیش دکتر دیگه ای رفتم، ایشون دکتر حاذقی هستند کساییکه چندین سال باردار نشدن یا بهشون گفتن امکان بارداری ندارید پیش ایشون صاحب فرزند شدند 

خودتون بهتر میدونید اما منم بهم گفتن باید یه سال دارو بخوری تا ببینیم چی میشه رفتم طب سنتی سر 2ماه ب ...

ممنون عزیزم که گفتی

ببينيد من پزشكم البته خانم نيستم ناباروري الان يه فوق تخصص شده اجازه بديد يه تحقيق براتون بكنم فقط ي ...

باشه ممنون

عزیزم این دعا را هم بخون آیه 59تا64سوره نمل را بخونید به این صورت که روز اول 1بار روز دوم 2بار تا روز چهلم 40 بار بعد از 40 روز 2000صلوات هدیه به شهید سامانلو و شهید ابراهیم هادی کنید و نذر کنید شب علی اضغر تعدادی شیر پخش کنید بین بچه ها انشالله حاجت بگیرید 

عزیزم این دعا را هم بخون آیه 59تا64سوره نمل را بخونید به این صورت که روز اول 1بار روز دوم 2بار تا رو ...

باشه چشم.ممنون که گفتی انقد نذر و نیاز کردم وقتی فهمیدم باردار شدم خیلی نذر کردم التماس کردم به امام رضا که بچم سالم باشه ولی نشد که بمون باید سقط میکردم و خدا رحم کرد و لولم حفظ شد و ترمیم شد نمیدونم دیگه باید چیکار میکردم ۱ ساله که فقط قرص میخورم و تحت درمان ولی نمیشه و خدا نمیخواد خسته شدم از انتظار و دلم میخواد زودتر مادر بشم.۸ روزه عمل کردم و باید ۶ ماه جلوگیری کنم بعد دوباره شروع کنم میدونی خستم....کاش یه فرجی میشد من حتی واسه اونایی که میشناسم و بچه ندارنم نذر کردم که که حالا که خودم باردار شدم واسه اونا انجام بدم .خدا نخواست .میخوام برم مشهد و اونو واسطه کنم دوباره تا نگیرم هم بر نمیگردم

باشه چشم.ممنون که گفتی انقد نذر و نیاز کردم وقتی فهمیدم باردار شدم خیلی نذر کردم التماس کردم به امام ...

انشاالله هرچی خیره اتفاق بیفته من الان برای دومی هم طب سنتی رفتم 3ماهه دارم دارو میخورم میخوام 2قلو باشه باز هرچی خدا بخواد، خواهرشوهرم هم پسرشو از امام رضا گرفت بعد 6سال 

ببينيد من پزشكم البته خانم نيستم ناباروري الان يه فوق تخصص شده اجازه بديد يه تحقيق براتون بكنم فقط ي ...

سلام.گفتید یه پزشک خوب براتون پیدا میکنم.میتونید بهم معرفی کنید