2777
2789

مجرد ۵ میلیون متاهل ۶ تومن 

عزیزم من کارشناس بیهوشیم طرحیم الان 

موندم ارشد و دکترا پرستاری بخونم یا مجدد کنکور بدم دارو یا فیزیوتراپی بخونم 

شما که تجربه مصاحبه دکترا دارین خیلی سخته؟

مجرد ۵ میلیون متاهل ۶ تومن  عزیزم من کارشناس بیهوشیم طرحیم الان  موندم ارشد و دکترا پرست ...

سلام عزیزم خوبین..

اگه ارشد هستین ازالان روی رزومع ونوشتن مقاله فوکوس داشته باشین چون بارم بندی داره هرمقاله ۷ امتیار داره مخصوصا اگه ایمپکت دارباشه..کتاب نزدکیای ۱۵ تا فک کنم و کنفرانس ۱ونیم امتیاز وتدریس دانشگاه هم امتیاز داره..

ایناجمعا ۲۰ درصد مصاحبع هست ۳۰ درصدبقیه مونده توایسگاهای مصاحبه که یکی سرچ هست سرچ مقالات ..ک اینوحتما کلاس برو...یکی ارائه مطلب درسیتون هست مثل استاد دانشگاه باید اونجا تدریس کنی ویا مهارت وتوانمندی تخصصی...ک علمت رو باید ببری بالا راجب مریضی ها واینا خیلی سوال مبپرسن...یکی هم آزمایشگاه داشتیم...البته مال بی هوشی نمیدونم چندتا ایسگاه بود...قبل مصاحبه ب همه اساتید مهم کشور ک ممکنه تومصاحبه حضورداشته باشن ایمیل بده قبل اینکه توبری اونجا تورو بشناسن...واینکه مدت زمان هرایسگاه نهایت ۵ الی ۶ دیقس

..انقد طی یکونیم سال باید روی مصاحبت تلاش کنی ک اونجا رفتنی وقتت به حیرت و بهت زدگی و استرس سپری نشه...نمره کتبی هم موثره هرچقد بهتر احتمال قبولی بیشتر

..🌷🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خوبین.. اگه ارشد هستین ازالان روی رزومع ونوشتن مقاله فوکوس داشته باشین چون بارم بندی دار ...

سلام عزیزم قربونتون شما خوبین 

من هنوز ارشد نخوندم بین ارشدم مرددم اموزش هوشبری بخونم یا پرستاری ویژه 

و این که بین کنکور مجدد و ارشدو بعدش دکترا موندم 

یه جورایی میشه گفت از مصاحبه میترسم هر چند ظرفیت دکترا پرستاری نسبت به بقیه رشته ها بالاتره فک کنم حدود ۹۰ نفر پذیرش داره 

به نظرتون کنکور بدم دارو یا فیزیو یا پزشکی تعهدی بخونم بهتره یا ارشد و دکترا پرستاری سنمم ۲۴ سال هست

سلام عزیزم قربونتون شما خوبین  من هنوز ارشد نخوندم بین ارشدم مرددم اموزش هوشبری بخونم یا پرستا ...

سلام عزیزم..خواهرخودم امسال وضعیت مشابه شمارو داشت...بهش گفتم استخدام آموزش پرورش استخدامی شرکت کنه بعدش ادامه درسشم بده...حالا چ بخواد رشته خودشو تادکتری بخونه بعدش استاد دانشگاه بشه چه ازاول دارو بخونه...خوبیش اینه ک ازشغلش مطعنه بعدش دستش بازتره.....درمورد شما اگه بخوایین پرستاری وهوشبری تادکتری بخونی داشتن شغل رسمی یه پوان منفیه چون اونا برا تحقیق وپژوهش دنبال ی دانشجویی ان ک جایی رسمی نباشه تایم بیشتری داشته باشه....اینو حتما بایه مشاورهم درمیون بزار عزیزم