2777
2789

شمارو به خانوم زهرا قسمتون میدم اگه میخوایین دلمو بشکنین با حرف هاتون برین من به حد کافی تو عذابم

بخدا خسته شدم بس دکتر رفتم و تا ی مدت خوب بود

بخاطر جوش های صورتم دائم تو مدرسه ماسک میزدم همه مسخره م میکردن میگفتن ما اگ جات بودیم الان خودکشی کرده بودیم چطور تحمل میکنی

خیلی دلمو میشکستن تیکه کنایه میزدن

هم غریبه هم اشنا هم فامیل

خانواده مم کلا پولو ترجیح میدادن تا ببرنم دکتر.میگفتن اونا همشون موقتن و اخر سر صورتت از این بدتر میشه

هر شب گریه میکردم

هرشب خدارو التماس میکردم

هنوزم ک هنوزه اعتماد ب نفسم خیلی خرابه با اینک شوهر کردم

رسما افسردگی گرفتم نه دلم میخواد برم مهمونی کوچیک ، ن عروسی نه اصن برم بیرون بگردم

خیلی تو عذابم هیشکی نمیفهمه منو هیشکی درکم نمیکنه

بخدا منم دلم میخواد ک صورتم صاف باشه بدون جوش ولی😔😭😭

تورو به همون خدایی ک میپرستین قسمتون میدم برام دعا کنین من مشکلم برای چندماه یا دو سه سال نیس.من از ابتدایی جوش دارم .الان رو بدنمم هست بازوهام ، پشت بدنم، گلوم، اطراف س.ی.ن.ه هام .

خیلی خجالت میکشم حتی لباس باز بپوشم.

تمام بدنم از جوش هایی ک دارم درد میکنه.جوش های کوچیک بزرگ

خواهش میکنم ازتون التماستون میکنم راهکار بهم بدین.بخدا بجز خودکشی به چیز دیگه فکر نمیکنم.سنم کم نیس۲۴سالمه.تا الان که ۲۴سالمه یبارم نتونستم زندگی کنم.هر کسی رو میبینم میگم خوشبحالش صورتش چقد صافه.پر حسرتم. تا دلتونم بخواد سمت درمان رفتم ولی خوب نمیشه بعد چند ماه همون اش و همون کاسه س

ممکنه دیر جواب بدم.ازم دلخور نشین لطفا🙏🏼😔

یه دکتر برو و یه سری آزمایشات هورمونی بده

و اینکه تغذیتو کنترل بکن 

گرمیجات کمتر بخور

سرکه سیب خیلی خوبه بگیر بزن روی جوش های بدنت 

و هنینطور محلول 

کلیداندامایسین

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راکوتان رو امتحان کردی ؟

منم زیاد جوش میزدم البته فقط صورت 

راکوتان خوردم ودارم هنوز ادامه میدم خوب شد ولی چند ماه  اولش یه بیرون ریزی شدید داشت وخیلی بد شد ،ومتاسفانه چون خارش داشت وموقع خاروندن کنده میشد جاشون مونده که اونم دکترم گفت با لیزر کم رنگ میشه 

منم دو سال خوب شدم ولی جاهاش چال مونده اتفاقا هر جا میرفتم یکی یه چی میگفت ناراحت میشدم حتی تو اتوبوس بودم یه خانمه راکهار میداد ارایشگاه میرفتم یکی دیگ صورتم ب کنار کمرم پر بود ک ی بار دوستم دید گفت بیچاره شوهرت دکتر خوب پیدا کردم تجویزش راکوتان بود ایرانیشو اصلا نخر که اصلا تاثیر دائم نداره اسم نمیبرم چون میگن تبلیغ ولی از پزشکای بیمارستان رازی ک مخصوص پوست هست بودن تو میدون ونک مطب داشتن همه پزشکای اون بیمارستان خوبنولی باید راکوتان خارجی بخوری و اینکه شروع کنی پوستت خوب میشه اصلا قطعش نکن تا دکتر بگه کافیه دوره ددمانو کامل کامل کن من دو سال خوردم عوارضشم ب جون خریدم بعد قطع از بین میرن

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

آزمایش خون

درصورت مشکل نداشتن ازمایش خون؛تغییر لایف استایل شامل :حذف قند و چربی تا حد امکان و تغذیه سالم و خواب کافی و ورزش

روبالشتی رو مرتب تعویض کن ؛ روتین پوستی (محصولات خوب) رو داشته باش

فشیال پوست(مکان معتبر)

کاهش استرس 

دلشکستن هنر نیست؛تا توانی دلی به دست آور🍀💚            
منم دو سال خوب شدم ولی جاهاش چال مونده اتفاقا هر جا میرفتم یکی یه چی میگفت ناراحت میشدم حتی تو اتوبو ...

جاهای که چال شده چیکلر کردی؟

خدایا مارا ب جبر هم ک شده سر ب راه کن خیری ندیدیم از این اختیارهااااا
جاهای که چال شده چیکلر کردی؟

چون خیلی عمیقه با لیزر نمیره عمل سابسیژن رو پیشنهاد دادن ک من خودم انجام ندادم دو یا سه بار لازم داشت پوست من 

در ضمن مشکل هورمونم داشته باشی با راکوتان جوشا میره و بعد قطع ممکنه جوش بزنی ولی نه مثل الان در حد یکی دو تا اونم کم نه همیشه چون خودم تنبلی دارم و مستعد جوشم و قبل راکوتان چند سال هر درمانی ک بگی انجام دادم و فایده نداشت تجربمو کامل بهت گفتم 

این جوری که تعریف کردی یا مشکل هورمونی داری یا تیرویید یا تخمدان باید اول آزمایش بدی بعد دکتر برات د ...

سلام عزیزم

ازمایش دادم .سونو کبد هم دادم .گفتن مشکلی نداری.ولی گفتن کیست های ریز دارم.بعد اون دارو هم خوردم هم برای کیست هم برای پوستم.ولی همه اینا ی مدته اصن دائمی نیس من برای همین ناراحتم.حتی وقتیم ک کیست هام رفع شد بازم جوش میزدم مداوم . 

یه دکتر برو و یه سری آزمایشات هورمونی بده و اینکه تغذیتو کنترل بکن  گرمیجات کمتر بخور سرکه س ...

سلام قشنگم

سرکه سیب حقیقتا امتحان کردم ولی صورتم واکنش داد بدتر شد متاسفانه.از اون محلول هم میزدم تا وقتی ک دکتر میداد.الان حدود ی سال دکتر نرفتم هم زنان هم پوست.رسما صورتم خراب شده.😔

راکوتان رو امتحان کردی ؟ منم زیاد جوش میزدم البته فقط صورت  راکوتان خوردم ودارم هنوز ادامه می ...

سلام گلم

راکوتان همون قرصای قهوه ای رنگه؟اگ اونه ک خیلی مصرف کردم.باز بعد چند ماه همون میش شاید باورش برات سخت باشه ولی واقعا اینطوره.از ی طرفم دکتر بهم گف اگ قصد بارداری داری نباید زیاد مصرف کنی.