2777
2789
عنوان

سوال راجع ب خورشت قیمه🥲🥲🥲

138 بازدید | 13 پست

لپه رو از شب قبل خیس کردم حالا خیلی نرم شده

لپع خورشتمو کی اضافه کنم؟

و اینکه تو یه مایتابه با رب تفتش بدم یا همینجور ب خورشتم اضافش کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من اینجور درست میکنم که یه بار میزارم با آب بجوشه بعد آبشو میریزم دور که دیگه اصلا نفخ نداشته باشه. بعد دوباره میزارم با آب بجوشه و بپزه. یکم که آبش کشیده شد، پیازو که سرخ کردم با رب و ادویه جات تفت میدم بعد به لپه اضافه میکنم. آب گوشت هم اضافه میکنم بهش میزارم چند تا قل بخوره و تمام. 

لپه رو تفتش بده دیگه له نمیشه 

من همیشه بدون رب تفت میدم بعد میریزم تو خورشت

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

نه نباید تو ماهیتابه دیگه تفتش بدی

ببین اول پیاز رو کمی با زرد چوبه تفت بده ولی نژار زیاد سرخ بشه در حد ۵ دیقه بعد گوشت رو اضافه کن که پیاز با گوشت تفت بخوره گوشت که کمی پخته شد ۲... ۳ قاشق رب بزن بعد لپه رو اضافه کن بعد آب بریز بزار یه ساعت بپزه بعد لیمو عمانی و یه قاشق چای خوری نمک اضافه کن

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

با روغن؟

اره با یکم روغن

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
اها دیگ رب نزنم؟ چون به خورشتم زدم رب،الان فقط لپه اش مونده و لیمو

نه دیگه رب زدی دیگه نزن ترش میشه