2777
2789
من خیلی دوست دارم اسم بچه ام رو یه اسم مذهبی شیک و قشنگ بذارم اما اسم واقعا مذهبی...
من سوال کردم از کارشناسای دین..اسم مذهبی که نامگذاری شون برا بچه مستحبه صرفا اسامی ای هستن که در درجه اول نشانه بندگی خدا باشند مثل عبدالله...و بعد اسامی پیامبران و ائمه اطهار...
بقیه اسامی صرفا به جهت اینکه از قرآن گرفته شده باشند یا معانی دینی داشته باشند برتری ای بر اسامی بامعنی دیگه ندارند...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین به نکته خوبی اشاره کردی.
بعضی ها فکر میکنن اسم عربی بذارن رو بچه شون ثواب داره. خیلی ها رو دیدم میگن مثلا اسم علی تکراریه بعد میخواد اسم مذهبی بذاره رو بچه ش میاد یه اسم عربی انتخاب میکنه فکر میکنه ثواب داره. در صورتیکه ما فقط در مورد اسامی عربی معدودی روایت داریم که رزق و روزی و برکت میارن . مثل علی و محمد و رضا و ....
اگه مردم این نکته رو متوجه باشن یا فقط اسم مذهبی میذارن یا اسم ایرانی. دیگه این اسمهای عربی غیر مذهبی بین ایرانیها مد نمیشه