2777
2789

الان هفته نهم هستم....خیلی خیلی گرسنم میشد....اما از امروز صبح دیگه زیاد گرسنم نیست.....یعنی اتفاقی افتاده؟؟؟ممکنه قلبش نزنه....؟؟هنوز سونو نرفتم...

ذکر علی عباده....ذکر یاعلی به تنهایی عبادت است....🌻🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂چقدر استرسای بی معنی سراغ ادم‌میاد وقتی بارداره بخدا منم همینم تازه من میگفتم حالت تهوع ندارم خاک تو سرم بچم چیزیش شده خدا خدا میکردم که بالا بیارم

هرچی که خدا بخواد خدا که بد نمیخواد❤️

وا چه ربطی داره . بعضی زنا که کلا ویاردارن به زور یکم غذا می‌خورن حتما همشون......

خدا یاری‌ کند قلبی را که  در آرزوی چیزیست که تقدیرش نیست  ️🙂⁦❤️⁩.                                                                                       
😂چقدر استرسای بی معنی سراغ ادم‌میاد وقتی بارداره بخدا منم همینم تازه من میگفتم حالت تهوع ندارم خاک ...

اره بخدا 

من  نصف شب معده درد گرفتم یهویی با درد خوابیدم 

صبح بیدار شدم خوب بودم 

الان همش میگم نکنه بچه چیزیش شده من درد داشتم اونم دردو حس کرده ؟ 

همش استرس و توهم🤕🤕🤕🤐🤐🤐

فقط 34 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی جون دلم 🥺🥺

اره بخدا  من  نصف شب معده درد گرفتم یهویی با درد خوابیدم  صبح بیدار شدم خوب بودم&nb ...

عادیه تازه چرا نرفتی برا قلبش؟؟؟؟من تو این توهم هم بودم که قلب نداره اگ‌نداشته باشه چ خاهم کرد بیا اینم یه استرس دیگه

هرچی که خدا بخواد خدا که بد نمیخواد❤️
عادیه تازه چرا نرفتی برا قلبش؟؟؟؟من تو این توهم هم بودم که قلب نداره اگ‌نداشته باشه چ خاهم کرد بیا ا ...

من برم برای قلبش ؟ من ۱۵ هفتم این مرحله رو رد کردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی جون دلم 🥺🥺

😐😐پس چرا نوشتی۹هفتتخ

من و با استارتر اشتباه گرفتی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40