بچه ها خانواده همسرم هیچکاری برامون نکردن ، منم توقع نداشتم ولی از هیچ دخالتی تو عروسیم فروگذار نکرده بود که تیر آخرشم امروز فهمیدم ، دوستامو از سر یه میز بلند کرده فرستاده عقب ، فامیلاشو نشونده، من به این آدم چی بگم؟ به همسرم بگم؟
مهمون نباید جلو تراز پدر و مادر و فامیل درجه یک بشینه. من اینو تو آداب مهمانیو میزبانی دیدم . ...
تو آداب میزبانی احترام به مهمان رو ننوشتن؟
بعدشم تو همون خارج دوستان اکثرا ساقدوش هستن و همش کنار عروس و داماد
فامیل دور یا همسایه شاید ولی دوست نزدیک از فامیل هم مهمتره
در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره خودمم همین نظرو دارم فقط دخالت هاش حتی تو ریزترین کارها آزارم میده، ببین تو امور بزرگتر چیکار می ...
بهتره بت سیاست کم کم دورش کنی از زندگیت
مثلا هر جی گفت یه لبخند بزن و خلافش عمل کن.کمکم خودش متوجه میشه
اصلا مستقیم چیزی نگو
البته امیدوارم از نظر مالی وابسته شون نباشی
در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟
مهمانی که هنوز نمیدونه چه جایگاهی داره، نیاز نیست درباره احترام بهش حساس بشیم. تو هر مراسمی اول وال ...
عکس نه مهمانی رو گفتم
فامیل اونم درجه چندممثلا دخترعمه مادر داماد مهم تره یا دوست صمیمی؟
اما اصولا ردیفای اول و نزدیک به عروس و داماد رو خانواده های نزدیک و اقوام میشینن خود دوستاتون نباید اونجا میشستن اما حالا که به هر دلیلی نشستن کار مادرشوهرت اصلا پسندیده و شایسته نیست دیگه نباید بلندشون میکرده
کار مادرشوهرت درست نبوده اما اصولا ردیفای اول و نزدیک به عروس و داماد رو خانواده های نزدیک و ...
اگر فامیلای نزدیکش مینشتن مشکلی نداشتم، اقوام دورش بودن و اینکه نمیدونست دوستام هستن، شاید خالم و دختر خالم بودن، فقط نمیخواسته از سمت ما کسی نزدیک بشینه