2777
2789
عنوان

هنر نمایی مادرشوهر در عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 29 پست
مهمون نباید جلو تراز پدر و مادر و فامیل درجه یک بشینه. من اینو تو آداب مهمانیو میزبانی دیدم‌  . ...

تو آداب میزبانی احترام به مهمان رو ننوشتن؟

بعدشم تو همون خارج دوستان اکثرا ساقدوش هستن و همش کنار عروس و داماد

فامیل دور یا همسایه شاید ولی دوست نزدیک از فامیل هم مهمتره

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
خب بلند کردن مهمون از جایی که نشسته خیلی زشته! خیلی زشته

بله، من به جهت آدام میزبان و مهمان گفتم. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهمون نباید جلو تراز پدر و مادر و فامیل درجه یک بشینه. من اینو تو آداب مهمانیو میزبانی دیدم‌  . ...

عزیزم اقوام درجه چند رو نشونده، قطعا دوستای صمیمی ارجحیت دارن به اقوانی که ممکنه سالها بعد ببینیمشون، اونا در واقع آشنا محسوب میشن

کاربر قدیمی
آره خودمم همین نظرو دارم فقط دخالت هاش حتی تو ریزترین کارها آزارم میده، ببین تو امور بزرگتر چیکار می ...

بهتره بت سیاست کم کم دورش کنی از زندگیت

مثلا هر جی گفت یه لبخند بزن و خلافش عمل کن.کم‌کم خودش متوجه میشه

اصلا مستقیم چیزی نگو

البته امیدوارم از نظر مالی وابسته شون نباشی

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
تو آداب میزبانی احترام به مهمان رو ننوشتن؟ بعدشم تو همون خارج دوستان اکثرا ساقدوش هستن و همش کنار ع ...

مهمانی که هنوز نمیدونه چه جایگاهی داره، نیاز نیست درباره احترام بهش حساس بشیم.

تو هر مراسمی اول والدین، بعد فامیل درجه یک جلوتر حضور دارن، شما عکس های عروسی رو که با ساقدوشو ... میگیرن رو ، با این مقایسه نکنین. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

عزیزم اقوام درجه چند رو نشونده، قطعا دوستای صمیمی ارجحیت دارن به اقوانی که ممکنه سالها بعد ببینیمشون ...

بهر حال شما اصلا اینو به همسرت ارجاع نده، چون فقط باعث تنش میشه. مهم اینه همه بهشون خوش بگذره. 

مهمانی که هنوز نمیدونه چه جایگاهی داره، نیاز نیست درباره احترام بهش حساس بشیم. تو هر مراسمی اول وال ...

عکس نه مهمانی رو گفتم

فامیل اونم درجه چندم‌مثلا دخترعمه مادر داماد مهم تره یا دوست صمیمی؟

کار مادرشوهرت درست نبوده 

اما اصولا ردیفای اول و نزدیک به عروس و داماد رو خانواده های نزدیک و اقوام میشینن خود دوستاتون نباید اونجا میشستن اما حالا که به هر دلیلی نشستن کار مادرشوهرت اصلا پسندیده و شایسته نیست دیگه نباید بلندشون میکرده

میشه لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرستین  
عکس نه مهمانی رو گفتم فامیل اونم درجه چندم‌مثلا دخترعمه مادر داماد مهم تره یا دوست صمیمی؟

فامیل بد داریم، اما دوست خوب هم نداریم. 

کار مادرشوهرت درست نبوده  اما اصولا ردیفای اول و نزدیک به عروس و داماد رو خانواده های نزدیک و ...

اگر فامیلای نزدیکش مینشتن مشکلی نداشتم، اقوام دورش بودن و اینکه نمیدونست دوستام هستن، شاید خالم و دختر خالم بودن، فقط نمیخواسته از سمت ما کسی نزدیک بشینه

کاربر قدیمی
اگر فامیلای نزدیکش مینشتن مشکلی نداشتم، اقوام دورش بودن و اینکه نمیدونست دوستام هستن، شاید خالم و دخ ...

خب این دیگه بیشعوریشو میرسونه  

میشه لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرستین