2777
2789

ما ماشین نداریم ،پارسال کلاسا رانندگی رو رفتم دیگ نرفتم برا امتحانات اکثر چیزاهم یادم رفته الانم فقط میتونم دو جلسه خصوصی برم هزینش بالاهه جلسه ای ۳۵۰ ،هفته دیگ امتحان دارم

من 

البته ماشین داشتیم ولی فقط۲؛۳بار تمرین کردم 

بار اول قبول شدم 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید تمرین کنی گلم بدون تمرین نمیشه

منم همی هفته آزمون دارم

ماشین ندارم ک تمرین کنم ۲بار رفتم رد شدم

خدا جونم !تو که می‌دونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات می‌فرستی رفیق🤍

ما ماشین نداشتیم قبول شدم 

عملی خیلی ایراد میگیرن چطور سری اول قبول شدی من ۲ بار میوفتم با اینک ی سال رانندگی میکنم دوبل بلد نیستم درست همش سر همین مینداره منو

سکوتم بند نمی آید......
باید تمرین کنی گلم بدون تمرین نمیشه منم همی هفته آزمون دارم ماشین ندارم ک تمرین کنم ۲بار رفتم رد ش ...

نمیدونم کدوم شخری ولی ب شدت گیر میدن بما فکرش بکن حتی یبار سوییچ بندازی هوایت نباشه سوییچ بد بگیری هم میندانت

سکوتم بند نمی آید......

منم بدون ماشين آزمون قبول شدم، لازم هست يه مقدار کلاس بیشتر بری، اگر پارسال رفتي امسال هم یه چند جلسه  برو ، بلافاصله امتحان بده، قبول نشدی، دیگه فاصله ننداز، پشت سر هم برو تا گواهینامه را بگیری

باید تمرین کنی گلم بدون تمرین نمیشه منم همی هفته آزمون دارم ماشین ندارم ک تمرین کنم ۲بار رفتم رد ش ...

به نظرم ضروری نیست، جلسه تمرینی بیشتر بردار، من بدون ماشين قبول شدم 

به نظرم ضروری نیست، جلسه تمرینی بیشتر بردار، من بدون ماشين قبول شدم 

جا ما ساعتی۴۵۰ میگیرن.ندارم اقد بدم..حالا بازم امید ب خدا میرم چارشنبع

خدا جونم !تو که می‌دونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات می‌فرستی رفیق🤍

عملی خیلی ایراد میگیرن چطور سری اول قبول شدی من ۲ بار میوفتم با اینک ی سال رانندگی میکنم دوبل بلد نی ...

من رانندگی خیلی دوست داشتم 

بعد یک هفته به امتحانم 

دوجلسه ازاد رفتم البته زمان من انقد گرون نبود

خیلی نذر و نیاز کردم انقد صلوات فرستادم دهنم کف کرد

بعد از من دنده عقب خواست دور دو فرمان که به خوبی انجام دادم 

یه جا هم گفت پارک کن گفتم جلوی کوچه است

راستش دوبل بلد نبودم شکر خدا از من نخواست ولی از نفر قبل خواست  دیگه از من نخواست 

اینگونه شد که قبول شدم