2777
2789
عنوان

دعوا

100 بازدید | 13 پست

بچه دیروز با شوهرم بحث کردیم زد زیر گوشم منم درجا و محکمتر زدم بهش گفتم‌دختر غریب اوردی تو شهر غریب بزنی زیر گوشش الان جاشو جدا کرد رفت تو اون اتاق خوابید ب نظرتون کار بدی کردم الان باید چ رفتاری داشته باشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم سکوت میکردی خودتو مظلوم میگرفتی خودش شرمنده میشد اروم ک میشد میگف ..خوردم ببخشید 

در کل کار دوتاتون درست نبود ولی با حرف حل میشه 

‏سلام بر کسانی که قلب انسان ها را امانت الهی می‌دانند..:)❤️‍🩹
طوری نیست ک جاشو جدا کرده؟ چند روز قهر باشیم 

چرا طوریه..عادت میشه زنای اینجا عادتشونه هی بگن نه نرو منت نکش فلان نکن زندگی مشترکه لج و لجبازی نیس ک

چرا طوریه..عادت میشه زنای اینجا عادتشونه هی بگن نه نرو منت نکش فلان نکن زندگی مشترکه لج و لجبازی نیس ...

خب چیکارش کنم من پیش قدم بشم دفعه بعد هم میزنه میگه خودش میاد پیش قدم میشه

حالا ک دیگه انجام دادم☹️حالا چیکار کنم میترسم

نه بابا توی زندگیهای همه پیش میاد هرچیزی ممکنه پیش بیاد فعلا توی حال خودتون باشین ترس نداره درست میشه حرف بزن اروم بگو توقع نداشتم ممن غریبم و این مظلوم نمایی ها و ننه من غریبم بازیا درار😂

خب چیکارش کنم من پیش قدم بشم دفعه بعد هم میزنه میگه خودش میاد پیش قدم میشه

نه فعلا پیشقدم نشو تا آخر شب ببین خودش میاد یا نه تا فردا نیومد دیگه تو برو با حالت قهر بگو حرفاتو ولی دعوا نکن

[QUOTE=318002537]چرا طوریه..عادت میشه زنای اینجا عادتشونه هی بگن نه نرو منت نکش فلان نکن زندگی مشترکه لج و لجبازی نیس 

آخه خیلی از پدر مادر ها رو دیدم جدا میخوابن و هیچ مشکلی ندارن خیلی از همین زوج ها رو هم دیدم همینطور بعضی وقتا جدا میخابن فک نکنم مشکل جدی داشته باشه شاید طرف بخاد لجتو در بیاره ولی دلی دوست داشته باشه یا بخواد بفهمونه کارت اشتباه بوده