2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا ربط داره تپش قلب  ودلهره میده و ایجاد حس ترس میکنه و چون دیر تشخیص داده میشه افراد یه مدت ذهنشون درگیر میشه و حالت روحی رو رو خراب میکنه 

مخصوصا اگه تپش قلبت نصفه شب باشه 

مععمولا دکترها دو تاانتی بیوتیک میدن تا سویه اش ازبین بره 

اما داروی گیاهی بهتر هست  مکمل شیرین بیان مصرف کنید همراه کلیدینیوم سی  

مشکل کاملا حل میشه

کاملا ربط داره تپش قلب ودلهره میده و ایجاد حس ترس میکنه و چون دیر تشخیص داده میشه افراد یه مدت ذهنش ...

من از هر کی پرسیدم این حرف رو گفته و از دکترا میپرسم میگن ربطی نداره . مگه میشه این همه مردم بگن و اینا قبول نکنن . دکترا ی این دوره زمونه واقعا بی سواد و ناشی هستن و علاقه ای ندارن بیمار بهبود پیدا کنه تا نونشون آجر نشه. شده تجارت کثیف با داروهای قلابی چینی و هندی و ایرانی که اثری ندارن و فقط عواض شدید میدن . قدیما دارو میخوردیم 5 روزه خوب میشدیم الان چند ماه دارو میخوری بخبود که پید نمیکنی هیچ درداتم بیشتر میشه که هیچ عوارض شدید هم میده برات