2777
2789

من کیست تخمدان دارم 

الان روز پنجم عادت ماهیانم هست یه دفعه زیر دلم شروع کرد درد گرفتن به نظرتون میتونه علتش دفع کیست باشه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تخمدان پلی کیستیک

اون که کیستاش مهم نیست. نه باعث درد نمیشه.

شاید عفونتی چیزی داری

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
عفونت یعنی باعث درد تو دوران قاعدگی میشه؟!

عزیزم منم دقیقا همین کیستی که شما داری دارم 

دکتر دارو داد ؟

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

عفونت یعنی باعث درد تو دوران قاعدگی میشه؟!

یچای زیره نبات دارچین بخور شکمت گرم بگیر خوب میشی

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

منم کیست تخمدان ۵ سانتی داشتم در حدی که پاره شد و 

لکه بینی افتادم.دکترم بهم قرص داد.و گفت نزدیکی نداشته باش و زیاد فعالیت نکن.به شکمت فشار نیار.انجام دادم رفع شد خداروشکر

من ک کیست آندو دارم خیلی بده درد زیادی میکشم ☹️🎈

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

اسی خونریزیت چجوریه؟

من اینبار پریودیم در حد چند قطرس اونم دسشویی که میرم روی پد هیچی 

آزمایش بارداریم دادم امشب منفی بود 

این درصورتی هست که من تا دوره قبل فورانیییی خونریزی داستم 

نکرانم 

بنظرتون از چیه؟

السلام علی الحسین و  علی علی بن الحسین  و  علی اولاد الحسین  و  علی اصحاب الحسین (علیه السلام)