2777
2789
عنوان

کسی بوده بیلی چک منفی شده باشه ولی باردار بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 32 پست
بابا چقدر عجله داری🤣🤣🤣

اخه اینی ک من میگم شاید ی چیز عجیب باشه من اصلا جلوگیری نداشتم هیچ وقت حتی بعد از زایمان اول دکترم تعجب میکرد ک‌چرا باردار نشدم حتی تنبلی هم نداشتم الان یک ساله ک اقدامم ولی برای بارداری نمیشم الان هم تنبلی گرفتم ی مدت جلوگیری کردیم چند ماهی بعدش مجدد فقط تو زمان مصرف دارو و اقدام ب بارداری جلوگیری نداشتیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه منم دعا کن علایم پریودی دارم شکم درد و کمر درد خداکنه نشم 😅

منم دقيقا همين علائم رو داشتم منم اون ماه لتروزول و اچ سي جي زده بودم 

شنيدم اين دارو ها يكم تو جواب بيبي تاثير داره

باورت نميشه فكر كنم ٥٠ تا بيبي چك خريده بودم از هر ماركي -٨-٧ تا، ناشتا ميزدم، آخر شب ميزدم اول صبح ميزدم بعد از غدا قبل از … 

در تمام ساعات روز امتحان ميكردم ديگه عصبي و كلافه بودم مطمئن بودم باردار نيستم ولي پهلوم تير ميكشيد سينه ام درد ميكرد ديگه رفتم ازمايش سريع مثبت شد انقدرررر خوشحال شدم و ذوق كردم حال اون روزم رو برات ارزو ميكنم 

بعدم يه دختر فوق العاده خوشكل با وزن ٤/٣٠٠ زاييدم😂

منم دقيقا همين علائم رو داشتم منم اون ماه لتروزول و اچ سي جي زده بودم  شنيدم اين دارو ها يكم ت ...

عزیزدلمممم خدا واست حفظ اش کنه منم پسر دارم عاشق دخترم مرسی از دعای قشنگت الهی امین🥺❤️

بنظرم شوهرتون باید تقویت شن 

ازمایش داد مشکلی نداره قبل از رابطه معجون درست میکنم میخوریم فک‌کنم من باید منتظر معجزه باشم😅عجیبم کلا ولی هر بار که پریود میشم حالم بد میشه 

من خواهرم یادمه بیبی چک زد خط دومش خیلییی کمرنگ بود انگار اصلا نبود ولی باردار بود 

اره من خودمم سر بچه اولم اصلا پریود بودم تست زدم  ی خط کرنگ ی پرنگ رفتم ازمایش گفت مثبته تعجب کردم اخه تا دو ماه پریود میشدم بعد سر ماه سوم قطع شد