2777
2789
عنوان

جاریم دوتا پسر آورده هی پز میده

| مشاهده متن کامل بحث + 2087 بازدید | 41 پست

به نظر من تو زیاد حساسی خوب حرف بدی نزده که راس میگه پسر بچه ها شلوغتر از دخترا هستن من خودمم ی دختر دارم یه توراهی دختر جاریم پسر اونام میگن این حرفو چرا باید برا این حرف ناراحت شد

به منظور نگیر چون واقعا کنترل کردن پسر در آینده سخت تر از دختره  دخترا معمولا حرف گوش کن ترن&n ...

از این لحاظ آره نمیدونم والا چون مثلا یچیزایی دیگه هم گفته اینجا نگفتم ولی اینو چون چند بار گفته تو جمع جلو جم بهم حس میکنم منظور داره 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران ️🤍😍          خدایا شکرت بابت وجود آدمای خوب تو زندگیمون😍❤️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر هم ناز و لطافت و رسیدگی میخواد

دختر منم شیطونیای خاص خودشو داره

ولی به شخصه خیلی خوشحالم که دختر دارم

حس خیلی خوبیه دختر داشتن برات آرزو میکنم اگه صلاحه خدا به توام بده 

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
از این لحاظ آره نمیدونم والا چون مثلا یچیزایی دیگه هم گفته اینجا نگفتم ولی اینو چون چند بار گفته تو ...

عزیزم زمانی متوجه حرفاش میشی که خودت پسر دار باشی ، عقل ی دختر پنج ساله از عقل یه پسر ده ساله بیشتره ، بینهاااایت نفهم و شلوغن پسرا 

از این لحاظ آره نمیدونم والا چون مثلا یچیزایی دیگه هم گفته اینجا نگفتم ولی اینو چون چند بار گفته تو ...

ببین اگه قصد پز دادن و تخریب داشت مثلا میگفت چیه دختر لوسه و یه گوشه میشینه نق میزنه پسر خوبه شیطونه با مزه س

خودم جواب دارم اما حس میکنم زیاد خوب نیستن  مثلا بگم هر بچه سختی های خودشو داره ....

عزیزم شما با خودت یا جنسیت بچت مشکلی داری؟

چون حرفش اصلا بد نیست

اینکه شما اینجور برداشت کردی یعنی اینکه خودت از اینکه بچت دختره ناراحتی

بچه دختر پسر نداره هردو سختیای خودشونو دارن

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

چی بگم والا 

من که دختر و زن رو جنس برتر میدونم یکی حرفی به منظور بهتر بودن پسر بزنه خندم میگیره شمام تو دلت بخند بهش 

اسی جون بنظرم بی منظور گفته شما هم سخت نگیر قربونت دنیا دو روزه .با هم مهربان باشیم    

نه خدایی من بخدا دنبال بحث نیستم ولی چون چند بار گفته بود هی میگفت تو جمع شاید من حساس شدم❤️

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران ️🤍😍          خدایا شکرت بابت وجود آدمای خوب تو زندگیمون😍❤️ 
عزیزم زمانی متوجه حرفاش میشی که خودت پسر دار باشی ، عقل ی دختر پنج ساله از عقل یه پسر ده ساله بیشتره ...

من یه گلپسر دارم باهوش و نابغه

از دخترای همکلاسیش صد پله جلوتره

دقیقا صد پله 

این چه طرز حرف زدنه؟