2777
2789
عنوان

سردرد بچه

103 بازدید | 14 پست

سلام دوستان دختر من 5 سالشه، سرماخورده بود شدید هنوز کامل خوب نشده 

از غروبه میگه دو طرف پیشونیش درد میکنه

نوبت گرفتم دکتر فردا میبرم. ولی کسی تجربه داره خطرناکه؟ میترسم

ما هم بعد انفولانزا همین شدیم

منو دخترم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سینوساشه احتمالا، دارو میدن خوب می شه

خطرناک نیست؟ خیلی میترسم. شوهرمم سرکاره اصلا گوشی نمیتونه ببره. تنهام نمیدونم چیکار کنم. کوامکسی کلاو بهش دادم و استامینوفن

چیکار کردین خوب شدین؟ خطرناکه؟ 

نه خطر نداره

مدارا میکنیم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
نه نترس. ولی خودت دارو نده به خصوص آنتی بیوتیک، بذار دکتر بنویسه

فردا بعدظهر نوبت دارم

دکترش همیشه میگه هر وقت بیای نوبت میدم بیا

منشیش یه افاده‌ای میاد نوبت نداد. بخدا دکترها خودشون ماه هستن اگر این منشیها بذارن

نه نترس. ولی خودت دارو نده به خصوص آنتی بیوتیک، بذار دکتر بنویسه

اخه اطرافیانمون هر کی سرماخورده بود کواموکسی کلاو خوردن منم گرفتم

همیشه هر وقت مریض شذه همون لحظه بردمش دکتر این سری نمیدونم چرا من سهل انگاری کردم

اخه اطرافیانمون هر کی سرماخورده بود کواموکسی کلاو خوردن منم گرفتم همیشه هر وقت مریض شذه همون لحظه ب ...

آخه اون آنتی بیوتیکه باید به تعداد مشخص و سر ساعت مشخص خورده بشه، کم و زیاد بشه بدتر می شه. نگران‌ نباش فردا وقت داری دیگه. ما هم یه بار اینطور شدیم البته بعد از کرونامون، دارو هم نخوردیم خودش خوب شد 

آخه اون آنتی بیوتیکه باید به تعداد مشخص و سر ساعت مشخص خورده بشه، کم و زیاد بشه بدتر می شه. نگران‌ ن ...

خیر ببینی ممنون. دستورشو داروخانه بهم گفت چجور بدم بر اساس وزنش ولی فردا با خیال جمع تر ببرم دکتر بهتره.