2777
2789
عنوان

همسایه مون چشه بخدا

181 بازدید | 6 پست

تو محل نذری میدادن فامیل همسایمون رفته کرفته ۲۰تا آورده داده همسایمون که بده به واحدها من از کجا فهمیدم پایین بودم دیدم یه مرده بیست تا سی تا غذا اورد برد بالا داد بهشون بعد من گفتم خوب لابد فامیلشون مرده خیراتیه الان دیدم از بالا تو کوچه شلوغه همه غذا دستشونه رفتن پایین به یه نفر گفتم خانوم به منم نذری بدین گفت به ساختمون شما دادیم هر واحد چهارتا گفتم بخدا ندادن بما گفت جرا دادیم خلاصه من خودمو زدم به اون راه گفتم اها یادم آمد بله بله دادن مرسی امدم بالا الان دلم کرفته که چرا ندادن بهمون

بیخیال

غذاس دگ

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام 

تسلیت میگم خدارحمتشون کنه

دعوا همینه یا میکشی یاکشته میشی

تربیت بچه  عزیز تر ازخود بچه هست

کاش زودتر میبردنش پیش مشاور خشونتش رو درمان میکردند

قاتل ایرانی و افغانستانی نداره حتما خدا دیده و حتما تقاص میده و تنبیه ومجازات میشه

تقاص  خون زمین نمیمونه

تو چهار ماه اخیر دونفر ازاقوام خودم و همسرم رو  کشتند هنوزقاتلشون وماشین و گوشی  یکی شون پیدا نشده قصد سرقت و دعوا داشتند این دوتا بیگناه رفتند زیر خاک یکی مجرد یکی متاهل

زن مقتول هم خودشو کوچیک میکنه پشت همسرش چرت وپرت میگه حتما تو دلش ازشوهرش کینه و انتقام داشته الان داره رو میکنه متاسفم

تاپیک قفل بود اینجا دادم