2777
2789
اگه خودش داروخونه نداشته باشه

از اول بگم بهتره 

ببین در طول تحصیلی میتونی شیفتی کار کنی بهش میگن قاعم مقام که هر ساعتی اش 180 تومنه کلا .. 

و اینم بگم به صورت رایگان خودش دولت بهت مجوز افتتاح داروخانه میده فقط دپو از خودته ..

اگه نخواستی داروخانه بزنی اینطوریه یکیش پراتیکه (پراتیک یعنی سرمایه گذارع) تو میشی موسس ومسعول فنی 60 تومن میگیری ببری جای بزرگتر ماهی 110 میلیون ام هست (پدرم میخواست مسعول فنی شو عوض کنه گفتن ماهی 110 میام) 

ولی فقط به عنوان مسعوف فنی بری ماهی 30 تومن میگیری

رِل چـیـسـت؟ رابـطـه مـجـازی بـیـن دو اُسـکـل کـه فـکر مـیـکـنـن قـراره ازدواج کننـ😹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شغل اینده

من که خودم پزشکم ولی اگر بخوام یه شغل دیگه انتخاب کنم مهندسی برق

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

اسی الان کنکوریی؟ 

از من به تو نصیحت من امسال کنکور دادم اینا فقط حاشیه است 

میدونی کی باید دنبال اینا باشی؟ زمان بعد کنکور تا اعلام نتایج 

الان فقط رو تراز آزمون و درصدا تمرکز کن فقط بخون 

فکر نکن تصمیم بگیری کدوم رشته بقیه اش راحته 

هم پزشکی هم دارو هم دندون رتبه زیر ده هزار کشوری میخواد 

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
اسی الان کنکوریی؟  از من به تو نصیحت من امسال کنکور دادم اینا فقط حاشیه است  میدونی کی ب ...

اره کنکوری هستم 

بابام قبلا تو جبهه بوده خیلی دنبال کارتشه اما نمی‌دن 

فک کنم ۱۵ هزار و سهمیه کردش ۳ هزار😔😔 حسرت میخورم چون میدونستم داشته باشم

اره کنکوری هستم  بابام قبلا تو جبهه بوده خیلی دنبال کارتشه اما نمی‌دن  فک کنم ۱۵ هزار و ...

خب به نظرت حق کسی که ۱۵ هزار آورده هست اون رشته؟ 

خیر 

و اینکه از دوستانم که با سهمیه رفتن می‌دونم خیلی هم اونجا بهشون خوش نمی‌گذره مخصوصا تو این رشته ها 

بچه ها بفهمن طرف سهمیه داشته تیکه میندازن و تحویل نمیگیرن 

یکیشون رو تو خوابگاه خیلی اذیت میکنن 

بخون رتبه شو بیار برو سرکلاس 

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
من که خودم پزشکم ولی اگر بخوام یه شغل دیگه انتخاب کنم مهندسی برق

خوش به سعادتت

من از آرزوهام بود که به خاطره مسائل زندگی نشد😔

زندگی انقدر منو به چالش کشید که فهمیدم تنها کسی که واقعا عاشقمه تنها کسی که برام میمونه پروردگار مهربونمه❤️نه خانواده نه عشق نه دوست نه….   نتیجش شد قوی تر بودن از هرزمانی💪🏻
کدوم شبکه؟  تا ما هم طرحمون بندازیم همونجا

من‌خیلی تاپیک ها و کامنت های شما رو خوندم 

درسته پزشک هستید و از قضا از انتخابتون ناراضی ولی شما با این حرفاتون شان یک پزشک رو پایین میارید و بی کلاس جلوه اش میدید 

دیگه اوضاع پزشکی از ۹۰ درصد رشته ها بهتره ولی این. حرفا سطح رشته و جامعه پزشکی رو پایین میاره

اره کنکوری هستم  بابام قبلا تو جبهه بوده خیلی دنبال کارتشه اما نمی‌دن  فک کنم ۱۵ هزار و ...

۱۵ هزار و کرد۳هزار؟وااااای چرا من سهمیه ندارم😂

زندگی انقدر منو به چالش کشید که فهمیدم تنها کسی که واقعا عاشقمه تنها کسی که برام میمونه پروردگار مهربونمه❤️نه خانواده نه عشق نه دوست نه….   نتیجش شد قوی تر بودن از هرزمانی💪🏻
خب به نظرت حق کسی که ۱۵ هزار آورده هست اون رشته؟  خیر  و اینکه از دوستانم که با سهمیه رف ...

بابا هر کی داره استفاده کنه نوش جونش چون ما هم اگه داشته باشیم استفاده میکردیم گور بابای حرف بقیه مهم اینکه تهش به علاقت برسی..بعدشم تو کار خلاف انجام ندادی این حقته استفاده کردی ..تقصیر کسی که استفاده می‌کنه نیست چون ما هم جاش بودیم انجام می‌دادیم تقصیر ملته ..