2777
2789
عنوان

بلاخرههه مثبت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 41 پست
خداروشکر چند وقت اقدام بودی گلم  کاش منم مثبت میشد خسته شدم دیگه  خدایا تا ذوقشو دارم به ...

ممنون عزیزم

حدود دوسال 

ان شاءالله قسمت شما هم بشه به زودی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه عزیزم منم ۹روزه عقب انداختم دوروز که عقب انداختم یه لک قهوه ای دیدم درحد چندقطره ولی بعدش دیگ ...

بچه ها بنظرتون منم باردارم؟

هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی ورسیدی ته خط مدام به خودت بگو:به مو میرسه ولی پاره نمیشه...خداهست وخداهست وخداهست... 
5 روز  107

اگه تا بعد از ده روز تا ۱۵۰۰ نرسه احتمال بارداری خارج از رحم میشه

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

آخه ۴روز که از قاعدگیم گذشت بیبی چک زدم منفی بود

هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی ورسیدی ته خط مدام به خودت بگو:به مو میرسه ولی پاره نمیشه...خداهست وخداهست وخداهست... 
ممنون گلم  چرا نمیری تست بدی

گذشتم ده روز بگذره بعد برم بدم