2777
2789

من یکی از دوستام مدام حمله بهش دست میداد بخاطر استرس کنکور 

ترک تحصیل کرد🥲

‌ما در زمینی قابل اشتعال زندگی می کنیم.همیشه آتش هست.همیشه خانه ها از دست می روندو زندگی ها گم می شوندولی هیچکس چمدانش را نمی بنددو به چراگاهی امن تر نمی رود.فقط اشکشان را پاک می کنندو مردگانشان را دفن می کنندو بچه های بیشتری می آوردندو جای پایشان را محکم تر می کنند.استیو تولتز |

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکی از دوستام مدام حمله بهش دست میداد بخاطر استرس کنکور  ترک تحصیل کرد🥲

وای💔 چرا آزاد نرفت؟

میدونی من کی هستم؟ من یه دخترم که دنیا بهم یاد داد خودمو هم دوست داشته باشم! من خودمو باوجود نقص‌هام از بهترین‌ها میدونم! خودمو تو آیینه جهان از زیباترین‌ها میبینم و خودمو به راحتی وابسته و چرک نویس هیچ احساسی نمیکنم! مذهبی نیستم ولی عاشق خدام♡یکی از راه‌های درمان غمگین‌ترین بیماری دنیا صحبت با خداست "تاثیرش رو هر روز میبینم:)" وقتی حس کردی تنهاترینی، نیاز داشتی با کسی درد دل کنی اول باخدا حرف بزن♡ آقایون! درخواست ندین🗡  
من قبلا بودم خدا سر گرگ بیابون نیاره

چه حسی داره ؟

من یه بار حالم خیلی خیلی بد شده بود بعدا که علائم پانیک رو خوندم فهمیدم حمله بهم دست داده بود 

قلبم به شدت میتپید نمیتونستم نفس بکشم فقط میگفتم منو ببرین بیمارستان 

‌ما در زمینی قابل اشتعال زندگی می کنیم.همیشه آتش هست.همیشه خانه ها از دست می روندو زندگی ها گم می شوندولی هیچکس چمدانش را نمی بنددو به چراگاهی امن تر نمی رود.فقط اشکشان را پاک می کنندو مردگانشان را دفن می کنندو بچه های بیشتری می آوردندو جای پایشان را محکم تر می کنند.استیو تولتز |
وای💔 چرا آزاد نرفت؟

سال دوازدهم بود 

وسطای کلاس یهو حالش بد میشد نمیتونست بشینه سرکلاس 

نتونست دیولم بگیره کلا

چه حسی داره ؟ من یه بار حالم خیلی خیلی بد شده بود بعدا که علائم پانیک رو خوندم فهمیدم حمله بهم دست ...

حمله بوده عزیزم، ولی اگه یکبار بوده مهم نیست اینکه مدام بهت حمله دست بده و تبدیل بشه به اختلال بده

سعی کن از استرس دور باشی..

تپش قلب بی قراری احساس خفگی حالت تهوع فکر مرگ

همینا بود دقیقا

فقط هم همون یک دفعه بود دیگه اونطوری نشده