2777
2789

من دو ماهه باردارم 😍😍😍

ترش خیلی دلم میخواد لواشک انار و ...

چیزای سرد هم دوست دارم غذای سرد و ماست و ...

قبل از بارداریم گرمی دوست داشتم شیرینی و عسل و شیره و ...

حالا شما بگین عشقا بنظرتون جنسیت نی نی ام چیه ؟؟

# الهی بمیرم برای خودم که همیشع تنهاااااام😞😢الههههی بمیرم که هیچکس بفکرم نیست 😭😭😭الهی بمیرم که همیشه زیادیم ...💔

منم دوماهمه و اصن علائم ندارم نه علاقه به خوراکی خاص نه ویار نه تهوع هیچیییییییی و خیلی برلم عجیبه 

جانی که داشتم من ، شد محوِ عشقِ جانان 🩷 دختر قشنگم جانان مادر به زندگی من و بابایی خوش اومدی 💋😍 ۱۴۰۳/۳/۱۹ ثبت تولد ثمره عشقمون ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر

بعد آدم کلا مثل قبل باشه بدون هیچ تغییری بچش چیه 

جانی که داشتم من ، شد محوِ عشقِ جانان 🩷 دختر قشنگم جانان مادر به زندگی من و بابایی خوش اومدی 💋😍 ۱۴۰۳/۳/۱۹ ثبت تولد ثمره عشقمون ❤️
خب به خودی خود ترشی دوس داری یا شیرینی شکمت سفته یا عادی درد لگن داری یا نه پف کردی و بنظرت زشت ش ...

نه اصن پف نکردم تازه میگن لاغر شدی درد اصن ندارم شکمم زیرش سفته کلا یه روز ترشی یه روز شیرینی 

والا من سر هردوتا پسرام بشدت ترشی و شوری ماست میریختم روی برنج میخوردم از هندوانه و خیار متنفر خ ...

وای شوهرمم پسر دوست داره امروز تو گوگل زده میگه تو دختر بارداری 😂😂

# الهی بمیرم برای خودم که همیشع تنهاااااام😞😢الههههی بمیرم که هیچکس بفکرم نیست 😭😭😭الهی بمیرم که همیشه زیادیم ...💔
بعد آدم کلا مثل قبل باشه بدون هیچ تغییری بچش چیه 

تو چند وقتته ؟

منم دوماهمه و اصن علائم ندارم نه علاقه به خوراکی خاص نه ویار نه تهوع هیچیییییییی و خیلی برلم عجیبه&n ...

من صبونه نمیتونم بخورم فقط ماست میخورم وگرنه حالت تهوع و ...من فرزند سوممه یه دختر ۱۲ ساله و یه پسر ۱۰ ساله هم دارم وقتی به اونا باردار بودم منم علائمی نداشتم