2777
2789
عنوان

اومدم کربلا

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 151 پست

سمیرا هستم 

سلام منو ب آقا برسون بگو سمیرا میگه منو ببخش ک سر قولم نموندم 

بگو ببخش  و دستمو بگیر ای کاش ای کاش منو هم دعوت کنی بیان حرمت همین 

مواظب من همسرم و پسرم باش 

دوست دارم در حسرت کربلاست هستم ک یکبار زائرت بسم 

میلاد خواهرت رو بعد تبریک میگم

اللهم عجل لولیک الفرج 😘😘😘😘😘   خیلیا بخاطر مسایل اقتصادی مسائل سیاسی مسایل اجتماعی با امام حسینم قهر هستن 😔😔😔حساب امام حسین از آخوندا جداست          اسلام دو چیز هست ♥️چهارده معصوم و قرآن ،♥️ی وقت ی مداح یا ی روحانی ی اشتباهی میکنه چکار ب امام حسین دارید چرا همه زو باهم قاطی میکنید بعضیا فقط کاور اسلام می‌پوشن تا اسلام زو بد بین کنن جلو مردم تو زرنگ باش اسلام تو علی ببین ن مسولین کشور       حساب امام حسین از همه جداست                      ♥️آقا جانم امام حسینم میشه پای درد دلم بشینی مگه من چند تا امام حسین دارم آقا جان ممنونم ک ب زیباترین شکل ممکن دستمو گرفتی ک خودم نفهمیدم کی گرفتی چطور گرفتی طوری منو تو کشتی خودت جا دادی ک هنوز باورم نمیشه آقا ممنونم ک کمکم کردی از ته دلم درکت کنم آقا جان ترو ب شرمندگی عباست منو شرمنده نکن پیش دشمن پیش از این خار نشم پیش دشمن. دشمن شاد نشم حاحتمو بده ♥️ هیچکس منو نمیخره تو منو بخر آقا ای قربونت برم ♥️♥️♥️♥️♥️ خدا بی پناهان رو ب امام حسین میخشه ♥️♥️♥️♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم برات صلوات فرستادم  استارتر جان زیارت قبول باشه برای پسرتون حمدشفا خوندم

خواهش میکنم. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

قربان شما 💕 

خواهش میکنم. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

قربونت برم اجی عزیزم😍😍😍😍♥️♥️♥️♥️ منم به نیت شما سوره حمد میخونم الهی که حاجت روا بشی😍😍😍😍♥️♥ ...

سلام گله نازم عیدتتتتت مبارککککک الهی بی بی جان زینب کبری س واسطه ی حاجتت پیشه اللهِ مهربونمون بشن 😍🤲🏻💚😍🤲🏻💚💞💞💞

فداتشم

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
@اعتصامی     @قدرتمندترینم۲    

مرسی عزیزم خداالهی یادت کنه 

برا سلامتی خودتو خانواده محترم توحید میخونم و هدیه میکنم ب صاحب الزمان و عمه ساداتم ک امروز تولدشه

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷

استار تر عزیز برا این دوستان دعای ویژه کن 

مریم خانم مریضه 

فاطمه و یگانه و الناز و لیلا و فاطمه ازدواج کنن 

نینا و خانوادش خوشبخت و عاقبت بخیر بشن شوهرش مریضه خدب شه

مادر یگاته مریضه خوب شهزیبا مادر بشه

سپیده بچش سالم ب دنیا بیاد

صنم ۳ساله شفا بگیره و عاقبت بخیر بشه

شبنم و خانوادش سلامت باشن و عاقبت بخیر

امیررضا سرب راه بشه و عاقبت بخیر

ممنونم استارتر عزیز منم برا بچه تون حمد میخونم

یه دنیا ممنون  الهی خدا و اقا و برادرش دستگیرت باشن🤲🤲🤲

دراخرم سلام منم حقیر و ب شاه و برادرباوفاش برسون بگو مشتاق دیدارمممممم😭😭😭😭

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷
برای @نون_بربریییی   و @ترکیده_تونم1   و @جان_و_جهانم   و @booooooo   ...

ممنون ک به یادم بودی

انسالله حاجتروا

اسی جونم برا ارشام دعا کن لطفن

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
@mlita91     برای دوستم لطفا دعا کنید

مرسی ازت که ب یادم بودی!!انشاءالله ب همین زودی زود توکربلا تایپیک بزنی و ب حاجت دل ت برسی

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود متشکرازشعوربالاتون"..........

برای @نون_بربریییی   و @ترکیده_تونم1   و @جان_و_جهانم   و @booooooo   ...

ممنونم یه یادم بودی عزیزم 😍

ان شاالله شما هم حاجت روا بشی ❤

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد