2777
2789
عنوان

اختلاف سن بارداری و سونوگرافی

| مشاهده متن کامل بحث + 7923 بازدید | 36 پست
تو پریودی که دیواره رحم. در هرحال ریزش چجوری تخمک آزاد میشه... تخمک بعد پاک شدن  کم کم. شروع به ...

وای اره منم هنگ کردم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

درسته فکر کنم هفت روز بعد پاک شدنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسلامتی چند هفته این؟ من دارم ۱۵ هفته اولیه کلی شکم زدم و نفسم بالا نمیاد

منم الان ۳۵ هفته هستم ببخشین ورزش کردین ینی؟برا منم اوایل بارداری حالتهای مختلف میومد از افسردگی و فشار سیستول بالا و نصف شبی گاهی احساس تنگی نفس  الانم فقط تکرر ادرارو بعدم وزنم بالارفته زیاد راه برم اینا نفس نفس میوفتم

اولیه؟ کدوم شهرین؟ از بارداریتون رصایت دارین؟

نه عزیزم دومیه تازه اولا لکه بینی هم داشتم اوایل که سخت بود هم تو اولی هم تو این ولی ماهای بارداری بالاتر فقط وزن بالا میره بیشتر اذیت میشی و موقع خواب اینا

منم الان ۳۵ هفته هستم ببخشین ورزش کردین ینی؟برا منم اوایل بارداری حالتهای مختلف میومد از افسردگی و ف ...

نه شکمم بالاست 

ماشالا شما دیگه زایمانتون نزدیکه

چقد وزنتون بالا رفته؟

نوع زایمانتون مشخصه؟

نه شکمم بالاست  ماشالا شما دیگه زایمانتون نزدیکه چقد وزنتون بالا رفته؟ نوع زایمانتون مشخصه؟

اره برا من سزارین هست چون قبلی رو سزارین اختیاری کردم والا اول بارداری ۶۱ بودم فعلا که رو ۷۰ هستم هنوز مشخص نیس احتمالا۲۰ اذر اینا

بابا وزنت که عالیه کدوم بیمارستان انشالله

قراره بین المللی تبریز برم انشالله عزیزم والا فعلا دقیق وزن بچه رو نمیدونم ب دکتر گفتم اونم خودش نبود زیر کارش نگا میکرد چیزی نگف