2777
2789

چند تا درس اوفتاده از چند سال پیش دارم پاسشون نکردم دی ماه قراره امتحان بدم هنوز شروع نکردم    

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از فردا شروع کن کتاب درسی رو بخون بعد چند روز قبل امتحان برای مرور ازش استفاده کن یا فقط نمونه سوالا ...

دوماهه میخوام بخونم ولی هرروز ی اتفاقی میوفته نمیتونم بخونم چن سالم از درس دور اوفتادم اصلا نمیفهمم چیکار کنم 

حسابان و هندسه یازدهم با فیزیک و فارسی و زبان دوازدهم باید امتحان بدم

فارسی ماجرای من و درسام خیلی خوبه بنظرم ولی نمی‌دونم برسی الان یا نه 

مگه اینکه هر روز یه درس رو بخونی 

فیزیک کتاب رو اول بخون تمام مثالا تمرینات آزمایشتچا و حفظیات رو پوشش بده بعد هر درس تموم شد تا میتونی نمونه نهایی سوالاش رو حل کن 

حسابان هم همینطور

هندسه خیلی نمیتونم راهنمایی کنم حقیقتش چون تجربی بودم 

زبان هم ماجرا من و درسام خوبه ولی اول تمام لغات کتاب درسی و کار رو بخون و واو به واو جملات کتاب رو معنی کن و سعی کن حتی به یادت بسپاری و گرامر 

بعدم لیسنیگای کتاب و نهایی 

فارسی ماجرای من و درسام خیلی خوبه بنظرم ولی نمی‌دونم برسی الان یا نه  مگه اینکه هر روز یه درس ...

خیلی ممنونم عزیزم 

بنظرتون در روز چن ساعت درس بخونم ک بتونم یک ماهه همرو تموم کنم؟؟؟ 

خیلی ممنونم عزیزم  بنظرتون در روز چن ساعت درس بخونم ک بتونم یک ماهه همرو تموم کنم؟؟؟

عزیزم هشت ساعت بخون بنظرم 😅 فقط بعد هر یه ساعت ده دقیقه یه ربع استراحت کن 

دقیقا یه سال ازین تاپیکت گذشته و امروز ۴۰۳/۸/۲۷ من دارم اینو میبینم و دقیقا الان تو وضعیت شما قرار د ...

الهی عزیزم انشاءالله شماهم پاس بشین♥️✨

من یدونه دیگه دارم فقط 

چ درسایی باید امتحان بدین؟

الهی عزیزم انشاءالله شماهم پاس بشین♥️✨من یدونه دیگه دارم فقط چ درسایی باید امتحان بدین؟

ممنونم عزیزم انشالله شماهم موفق بشی😍

من هفت تا کتاب رشته انسانی یک ماه وقت دارم واقعا مغزم داره سوت می‌کشه دیگه نمیدونم چه کنم😅

ممنونم عزیزم انشالله شماهم موفق بشی😍من هفت تا کتاب رشته انسانی یک ماه وقت دارم واقعا مغزم داره سوت ...

مرسی عزیزدلم

درکت میکنم واقعا سخته و حوصله میخواد اما تلاش کن همین دی ماه پاسشون کن بره خودتو راحت کنی