2777
2789
عنوان

ی شیر خشک خوشمزه بگید بچم بخوره

2106 بازدید | 30 پست

بچم از همون موقع ک بدنیا اومد شیر خشک نخورد من ببلاک و نان دادم نخورد شیر خودمو میخوره الان چن وقته شیرم خیلی کم شده و رقیقه بچمم وزن نمیگیره ده ماهشه چیکار کنم ب نظرتون

شد شد، نشد بیا بریم باهم خربزه با عسل بخوریم🤪

اپتامیل میگن خوشمزه و چربه .منم نان دادم نخورد

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گرونه؟؟ 

ن زیاد اختلاف قیمت با نان نداره

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

آب هویج و سویق برای من خیلی تاثیر داره شیرمو زیاد می‌کنه خواستی امتحان کن

خودمم خیلی لاجون و ضعیف شدم دیگ توانایی شیر دهی ندارم میخوام ی تیر دو نشان بشه

شد شد، نشد بیا بریم باهم خربزه با عسل بخوریم🤪
خودمم خیلی لاجون و ضعیف شدم دیگ توانایی شیر دهی ندارم میخوام ی تیر دو نشان بشه

اگه شیر خشک بخوره که خوبه بچه منم شیر خودمو میخوره بیشتر وقتا سرگیجه دارم شیر خشکم نمیخوره

یا رفیق من لا رفیق له
جدی بعد مزه اهن نمیده؟ 

نمیدونم  فک نکنم.ولی دوستم ب بچش میداد خیلی خوب بود .با اینکه نارس بود بچش قد و وزنش اوکی بود  .میگفت خیلی خوشمزه و چربه .

اونوقت تپل میشه؟  غذاهم میلی نداره زیاد

ربطی به تپلی نداره

آپتامیل خوشمزه س

برای کم اشتها بودنش حتما با دکترش مشورت کن

مثلا من میگم پسرم بی اشتهاس غذا نمیخوره

بردمش دکتر گفت ۳ کیلو هم اضافه داره

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه