2777
2789
عنوان

تعبییر شدن خواب

42 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من حدود یه ساله خوابای خیلی عادی میبینم ولی بعد یه مدت با همون آدمای توی خواب اتفاقای وحشتناک و غیر منتتظره ای. میفته هر شبم خوای میبینم دیگه واقعا میترسم بخوابم کسی تجربه داشته خوب شده باشه؟

من اینجوریم. همیشه از بچگی خوابای عجیب میدیدم و اکثرشونم تعبیر میشن. اتفاقا خیلی خوشحالم که هرشب تو دنیای دیگه ای ام و خواب میبینم. 

برنامه میلی مورد تایید رسمی هست،اگر با کد دعوت نصبش کنید میتونید هدیه بگیرید و به حساب بانکیتون واریز کنید. کد دعوت: milli-s8mom

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اینجوریم. همیشه از بچگی خوابای عجیب میدیدم و اکثرشونم تعبیر میشن. اتفاقا خیلی خوشحالم که هرشب تو ...

اگه خوب تعبیر بشن شیرین و خوبه ولی من این سال هرچی اتفاق بد تو زندگیم افتاده یا خوده اتفاق یا آدماشو تو خوای دیدم و هر روز استرس دارم که امروز با آدمایی که دیشب تو خوابم بودن قراره چه اتفاقی بیفته

تعبیر خواب بلدی؟

اینکه آموزش دیده باشم نه. ولی تقریبا میتونم مفهوم خواب هارو بفهمم

برنامه میلی مورد تایید رسمی هست،اگر با کد دعوت نصبش کنید میتونید هدیه بگیرید و به حساب بانکیتون واریز کنید. کد دعوت: milli-s8mom

اگه خوب تعبیر بشن شیرین و خوبه ولی من این سال هرچی اتفاق بد تو زندگیم افتاده یا خوده اتفاق یا آدماشو ...

منم همشون خوب نیستن. ولی چون از بچگی باهام بوده باهاش کنار اومدم.